Milyen halakat esztek az ünnepi időszakban, és hogyan készítitek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 17:16
1/2 anonim válasza:
Paprikás lisztes panírba forgatva vagy simán kirántva. Mindig mást, tavaly pl.pisztráng volt.
2/2 anonim válasza:
Rántva.
Tavaly tőkehal volt.
Idén meglátjuk, mit kapunk. (Pontyot nem veszünk, túl zsíros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!