Lányok! Fogadtok Húsvét hétfőn locsolókat?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép ünnep a Húsvét, én gyerekkoromban nagyon szerettem, részben a locsolás miatt is. Már előre elterveztem, hogy mit fogok venni a keresetemből és, hogy kit fogok meglocsolni. Lányok, Ti fogtok vendégeket fogadni? Légyszi indokoljàtok meg a válaszaitokat. 34/F2019. ápr. 18. 13:28
11/13 anonim válasza:
10# Jaj, szegény fiúcska nem kapott semmit. XD
Meg szakad érted a szívem!
12/13 anonim válasza:
A drága locsolós 90-es éveket visszasírónak: a locsolásról neked az ugrott be, hogy egy nap kerestél vagy 35 ezret.... hát bocs, ha nem akarom tömni a zsebedet a semmiért sem én, sem más nőtársaim. Inkább elutalom jótékonyságra, ami felesleges pénzem van, vagy magamra költöm, vagy elbulizzuk a barátaimmal. Modern nő, mi? Aki nem hatódik meg a kamu pacsulis locsolásodtól, és nem ad érte ingyen lóvét :D
13/13 anonim válasza:
Ja, bocs, hogy ne bszunk hozzád egy 5 ezrest egy óra tojásfestegetés után a két soros, béna versedért, meg az öccáz forintos kölnidért. >:( Én vállalom csajok, szemét, szrhzi modern nő vagyok! És büszke rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!