Nem illik enni ha vendégek vannak?
Megkérdezném a vendégeket, hogy őket zavarta-e. Kihangosítva a telefont :)
#passzívagresszió
Ha csak beugranak pár percre a vendégek, akkor még értem, hogy ne pont akkor egyen a háziasszony, hanem velük foglalkozzon, de ennyi. Itt már nem kellett velük foglalkozni, de még ott voltak sokáig, minimum megbocsátható, hogy leült enni a háziasszony, bár nem voltam ott, hogy megítéljem, mi is volt.
De a nem az pont nem számít szerintem, rendes evős (nem ilyen 2 falat, hanem fogások) vendéglátásnál pedig nyilván a háziasszony is eszik.
A beszólás így se, úgy se szép, szerintem nem kell mindenféle etikettet betartani, elég a józan ész.
Én tuti megsértődnék, de az aranyos kedves páromnak se csinálok meg mindent, hisz a házimunka közös. S jól is nézne ki, ha nem tisztelne, azt nem nyelném le s én vagyok az erőszakosabb... De jól megválasztottuk egymást, béke van. Ez elég fontos egy tartós kapcsolatban. Ahogy az ember önbecsülése és önvédelme is.
Ha a vendégeknek OK, akkor szerintem OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!