Nem illik enni ha vendégek vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval ma locsónap. 12 ora. Miutàn mindenkit megkinàltam sütemény sonka ami kell. Leültem enni. Előtte a párom evett. Màr cigiztek stb. Nem is ez a lényeg. Miutàn elment a rokonsàg. Beszolt. Nem szokàs nőnek enni husvétkor ha vendégek vannak. Àmultam bàmultam. Azt mondta nem vagyok tisztàba a dolgkkal...???? Sehol se talàlkoztam ezzel. Ez igaz lenne??2018. ápr. 2. 12:32
1/18 anonim válasza:
A párod szerint akkor húsvétkor a nők egész nap ne egyenek, és essenek össze az éhségtől? Elég ostoba felfogása van. Amúgy ő nincs tisztábban a dolgokkal. Mindenkinek kell enni, nőknek is. Akkor nem illik amikor a vendégek ott vannak locsolkodni. De ha nincs ott senki akkor nyugodtan lehet enni.
2/18 anonim válasza:
Falusi gyökér, a sötét középkorból.
3/18 anonim válasza:
Bunkó dolog volt.
Igaz pasi vagyok, de ha nekem mondtak volna ilyet elküldtem volna a fa..ba.
4/18 A kérdező kommentje:
Hàt igazàbol pont indulni keszültek. De mivel elég nehezkes ugye ilyenkor. Aztàn leültem enni...lehet hibaztam én :(
2018. ápr. 2. 13:41
5/18 anonim válasza:
Max. akkor hibázol, ha ezek után nem dobod ki a francba!
Most komolyan, olyan emberrel akarsz együtt élni, aki szerint egy munkás nap (meg bármely más nap, de a vendéglátás igenis nagy munka) még csak nem is ehetsz???
Pofám leszakad!
6/18 anonim válasza:
Ha jól értem, nem azt mondta, hogy egész nap nem ehetsz, hanem hogy várd meg, amíg a vendégek elmennek, mert úgy illik. Mi ezzel a baj?
Szerintem egyikőtök sem követett el semmi égbekiáltót, ezért nem érdemes összeveszni.
8/18 anonim válasza:
Én a helyedben otthagynám. Gondolom te végzel otthon minden házimunkát, pakolsz utána, kiszolgálod stb...
9/18 anonim válasza:
Ha tényleg már indultak, készülődtek és te ezt nem vártad meg, akkor igaza volt a barátodnak. Illett volna megvárni, amíg elmennek.
Ha meg eszel és vendégek vannak, akkor illik őket megkínálni.
10/18 anonim válasza:
Amíg vendégek vannak, addig NEM illik a háziaknak enni! Nem azért, mert nő vagy, hanem azért, mert Te voltál a vendéglátó háziasszony!. Ez nem csak húsvétkor érvényes, hanem minden vendéglátáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!