Húsvét alkalmából szoktak venni valamit egymásnak a párok?
A barátnőm 17éves, a szüleivel él. EGy teljes éve vagyunk eggyütt, ő nem szeret nagyon ajándékozgatni. Gondoltam meglepem valamivel, de mi legyen az? EGy headset? ( Tuti örülne neki.. csak nemtudom mennyire helyén való ez "húsvét alkalmából"..
Mivel nem magyar családról van szó ( szláv ) ők az ortodox húsvétot ünneplik hivatalossan ( május 1.-jén lesz idén ). Nálluk nincs locsolkodás, de gondolom illemből illene elmenni ŐT is meglocsolni, igaz?
19F
ui én is iskolás vagyok :)
Szereti a húsvétot, de az Ő húsvétjuk május elsején lesz, s nem igen ajádnékozgatós tipus :)
Viszont gondoltam mindenképpen megveszem neki a headset-et, csak nemtudom, hogy húsvétra fogjam, vagy csak sima ajándék :)
Utolsó válaszoló, ez nagyon jó ötlet!
Egyszerű és nagyszerű!
Igy lesz, egy-egy csokor Tulipán! :)
Nem szoktak ,sztem.
Mondjuk én nem is tartom .zsidó vagyok- ,de a barátnőm igen -ő nem- és most adtál egy nagy jó ötletet kérdező.
Köszönöm! :D
Neked pedig sok sikert! ;)
Üdv!
SZIVESSEN! :))
Köszönöm, tulipánnal leped meg ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!