Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Húsvét alkalmából szoktak...

Húsvét alkalmából szoktak venni valamit egymásnak a párok?

Figyelt kérdés

A barátnőm 17éves, a szüleivel él. EGy teljes éve vagyunk eggyütt, ő nem szeret nagyon ajándékozgatni. Gondoltam meglepem valamivel, de mi legyen az? EGy headset? ( Tuti örülne neki.. csak nemtudom mennyire helyén való ez "húsvét alkalmából"..

Mivel nem magyar családról van szó ( szláv ) ők az ortodox húsvétot ünneplik hivatalossan ( május 1.-jén lesz idén ). Nálluk nincs locsolkodás, de gondolom illemből illene elmenni ŐT is meglocsolni, igaz?

19F

ui én is iskolás vagyok :)

2016. márc. 23. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ünneplik, akkor ne menj hozzájuk locsolkodni szerintem, vagy kérdezd meg, egyáltalán fogadnak-e vendéget ilyen alkalomból. Ajándékozni húsvétra mi nem szoktunk, nem is értem, mi ez az új dili, hogy ajándékot kell adni. A lány nem szeret ajándékozgatni, nem ünnepli a húsvétot, szerintem ne erőltesd te sem.
2016. márc. 23. 16:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Szereti a húsvétot, de az Ő húsvétjuk május elsején lesz, s nem igen ajádnékozgatós tipus :)

Viszont gondoltam mindenképpen megveszem neki a headset-et, csak nemtudom, hogy húsvétra fogjam, vagy csak sima ajándék :)

2016. márc. 23. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Simán add oda neki és annyi. Csak ne fogd a húsvétra.
2016. márc. 23. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Husvetkor azt unneplik, hogy Jezus meghalt az emberiseg buneiert. Nincs kereskedelmi toltete, es nem is lehet. Az ajandekozast hagyjuk meg karacsonyra es szuletesnapra. Nem tudom, mi ez az uj amerikai divat, hogy "husvetra ajandekot kell adni".
2016. márc. 24. 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen szoktak olyat, hogy a férfi finom parfümöt vesz a nőnek, és azzal locsolja meg. Meg csokor virágot a lánynak, anyósjelöltnek.
2016. márc. 24. 09:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, ez nagyon jó ötlet!

Egyszerű és nagyszerű!

Igy lesz, egy-egy csokor Tulipán! :)

2016. márc. 24. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktak ,sztem.

Mondjuk én nem is tartom .zsidó vagyok- ,de a barátnőm igen -ő nem- és most adtál egy nagy jó ötletet kérdező.

Köszönöm! :D

Neked pedig sok sikert! ;)

Üdv!

2016. márc. 25. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:

SZIVESSEN! :))

Köszönöm, tulipánnal leped meg ? :)

2016. márc. 26. 01:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ,inkább valami origami ajándékot ,vagy képet csinálok neki. :)
2016. márc. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!