Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megsértődne a barátom ha megmondanám neki, hogy valentin nap alkalmából ne vegyünk egymásnak ajándékot?
Ha nem egy droid, akkor eleve fel se merült benne a dolog. Mi az már, hogy kijelölnek egy napot, amin neked szeretned KELL a barátnődet/barátodat/férjed/macskád? Azt nem is említem, hogy elvárják, hogy a szereteted minél drágább ajándékokkal fejezzük ki.
Basszatok oszt csókolom, annyi ölég lösz!
miertkellene barmit is venni? en a valentin nap megunneplese mellett vagyok, de ugy, hogy a lenyegre koncentralunk, egyutt vagyunk, jol erezzuk magunkat, ha van penz akkor mondjuk elmegyunk moziba vagy ilyesmi, ha nincs, akkor akar egy erotikus tarsasjatekot is jatszhatunk. vagy utalvanyokat adok neki, amit barmikor bevalthat
pl 1 csok barhova
vagy
szex egy izgalmas helyen
erted a lenyeget nem?
Nekem nem is kellene egy sziveskes plussmacko meg csokolade, az annyit jelentene szamomra, hogy a pasim nem is veszi a faradtsagot, hogy kicsit eredeti legyen, mert ez a legkonnyebb, hogy venni valamit, de hogy tartalmasan egyutt toltsuk az idonket,az mar nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!