10 év múlva lesz még, aki ünnepli a Húsvétot?
Számomra már évek óta nincsenek ünnepek...
csak egy ugyan olyan vacak nap annyi különbséggel, hogy nem kell dolgozni menni vagy épp nincs nyitva semmi.
Én ünnepelném. Nem böjttel, vagy ilyesmi, hanem szerintem tök hangulatos tojást festeni, sütni-főzni, díszíteni...
De a családból senki sem hajlandó velem ezeket csinálni, sőt, ma megkaptam, hogy az is idegesítő, ha én csinálom, mert "minek pattogok".
Borzasztó rosszul esik. :( Itt már senkit sem érdekel semmi, a karácsonyokon is mindig én pörgök, aztán azért is csak kinevetnek. Semmi hangulat, senkinek semmi kedve semmihez. Én ezt fel nem foghatom, miért alakult így. :(
Persze. Kisgyerekes családoknál szerintem most is él az ünnep, a tojásfestés, a nyuszivárás.
Előző: sajnállak, nálunk is így van ez. :(
Számomra, számunkra a legnagyobb keresztény ünnep.
A többi, a sonka, a tojásfestés, az, hogy együtt a család (tényleg együtt), csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!