Valaki leírná nekem hogy az USA-ban hogy ünneplik a húsvétot?
ahogy észrevettem ott, mivel annyi féle kultúra van összezsúfolva abban a városban, igazából csak azokat az ünnepeket tartják meg nagy tömegek, amik "bulik"...
esetleg eldugnak csokitojást parkokban és azt keresik a gyerekek, ilyen van, de locsolás az nincs.
Csak megerositeni tudom, amit a tobbiek irtak. Egy nagy cegnek dolgozom, a vezeto beosztasban levok mind zsidok igy nem tartjak es nem is adjak meg unnepnek a husvetot.
Rengeteg nacio van mindenfele elkorcsult vallasi szokasokkal, ugyhogy ami egyik csalad unneplesi szokasaira igaz, az a masikra egyaltalan nem. Vagyis itt nincs olyan, hogy bemesz pl. egy faluba otthon es nagy valoszinuseggel 85%a az embereknek locsol meg tojast fest meg stb.
Diszeket kiraknak, csokit adnak a gyerekeknek, es akinek van haza (kerttel) az meg el is dugja itt ott az ajandekot, de nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!