Reggel fülbe nyomtak szódával. Utána papóm meg anya barátja meglocsolt. Jöttek rokonok, meg két falubeli.
Sajnos aki kellett volna a barátom..még fel sem hívott ma, nem hogy meglocsooljon....
16/L
1.
Ne aggódj, ha nem hívott a barátod, mikor mi ennyi idősek voltunk a húsvét nekik arról szólt, hogy kiöltöztek és mentek végig egymás anyukáin, meg a lány tesóin már korán reggeltől és mivel "fiatalemberek" ezért mindenhol megpálinkáztatták őket és úgy berúgtak mint a csacsi, kisebb bajuk nagyobb volt, mint a telefonálás..
Szia!
Nekem 2 locsolom volt csak. (szerencsére) a férjem, és a papám.:) férjem 3x locsolt meg papám meg 2x. szóval elhervadni tuti nem fogok egy darabig...XD
ááá még most is érzem magamon a kölnit, hiába fürödtem este....:S
üdv 22N
3 locsolóm volt.
Épp elég volt. Már úgy örültem, hogy idén csak vizet kaptam, de sajnos a 3. locsolóm kölnivel locsolt. Mondjuk eltréfáltuk az egészet és csak a csuklómra fújt, így miután elment gyorsan lemostam ezt a borzadályt.
Én amúgy bírom a húsvétot és a locsolkodást is, de csak akkor, ha vízzel locsolnak. Azzal viszont jöhet bármennyi, főleg, ha jó idő van. Én imádom, ha jönnek a srácok, mert tök jókat lehet beszélgetni, jó a hangulat meg minden. De egyre kevésbé él ez a hagyomány. Pedig én tényleg szeretem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!