Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Mit csináltál Húsvétkor?

Mit csináltál Húsvétkor?

Figyelt kérdés
A családod és vagy Te mit csináltatok?
2013. ápr. 1. 23:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
68%

ZABÁLTAM......

ZABÁLTAM!! és pont fogyókúrán vagyok....

útálom az ünnepeket.

A családom is az ebédlőbe ült egész nap. Én meg zabáltam meg horror filmet néztem..

2013. ápr. 2. 00:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Itthon voltam a szüleimmel és a párommal. Ettünk sok finomságot, bár nem volt hatalmas lakoma 4 főre, de mindig finomat főznek a szüleim, én pedig a sütemény részét vállaltam. Vasárnap a párommal egész nap pihentünk, filmeztünk, szexeltünk. Hétfőn már kimozdultunk kicsit, kutyát sétáltattunk, aztán visszabújtunk az ágyba. Este pedig hazament, mert holnaptól ő dolgozik. Nekem tavaszi szünetem van a fősulin, így én folytatom a láblógatást.
2013. ápr. 2. 01:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Pihentünk, ettünk, lazítottunk. De tényleg, kb. ebből állt az ünnep, hogy ettünk, aludtunk, filmeztünk ilyesmik.

Beszélgettem egy jó barátommal is, találkoztam rég nem látott rokonokkal.

Nagyon jó volt, végre kipihentem magam, sokat olvastam, finomakat ettünk és kivételesen nem is híztam!! :D Kár, hogy a tanulással nem nagyon haladtam.

2013. ápr. 2. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szombat délután a párommal elmentünk a szüleimhez, Vasárnap este pedig az ő szüleihez mentünk, és ma kora reggel jöttünk haza.

Ez idő alatt csak kajáltunk finomakat, filmet néztünk, és jót lazultunk. A barátnőm reggel 9-re mehetett dolgozni, én meg megyek éjjelre.

2013. ápr. 2. 11:23
 15/16 anonim válasza:
Sütit és csokit ettem és találkoztam a nagyszüleimmel.
2013. ápr. 2. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
mozi családdal
2013. ápr. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!