„Úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne
El ne vesszen, hanem örökélete legyen.” János 3, 16
H Ú S V É T.
-----------------
Bianka és Melinda a szobájukban tanultak.-
Bianka a történelem könyve száraz sorait olvasta a keresztyén nagy , ha nem a legnagyobb ünnepéről… - nem hatott rá semmiféle formában…, csak amikor összevetette a hittan órán hallottakkal, akkor figyelt fel a lényegre.
„Az ember kifelé megy az életből és halál a vége,- Jézus Krisztus pedig ÖRÖK ÉLETET ígér a benne hívőknek.”
Igaz lehet ez, gondolkodott,- csak amikor a húsvéti csoda lényegéhez ért, akkor kapcsolódott benne a két tény: KRISZTUS FELTÁMADT, - AKI HISZ BENNE, EGGYÉ LESZ VELE, SZENTLELKE ÁLTAL,--- ÍGY AZ IS FELTÁMAD EGYKOR ÉS ÖRÖKKÉ ÉL !!!
Szívében valami szokatlan melegség támadt erre a gondolatra: örökké élni!
Nem eltűnni a nagy semmibe !
Ez a legcsodálatosabb, ami az emberrel történhet.
Persze,- hanem a húsvét lényegéről van szÓ.
Aki az írja, hogy utálja a húsvétot, annak fogalma sincs, mi a húsvét tartalma. Fel kell világosítani.- Ennyi.
Ez nem hittérítés.- Ha akarja, elfogadja, ha nem, hát nem. :) - Ez Rád is vonatkozik. :)
Üdv
Loisz
Loisz!
Egyházellenes ateistaként engem nem nagyon fogott meg a bibliai idézeted...
Én csak a hülye szokások miatt utálom.
Utálom hogy egy hétig azt az ehetetlenül sós hülye sonkát kell enni.
Tököm tele van, h ide jön a fél família, jópofizni kell velük, mikor kb tanulni kéne mert a mi egyetemünkön nincs tavaszi szünet, mint másnak... a legrosszabb h van egy hosszú hétvége ami nem is az, mert nagyon hamar elmegy a 3 nap ha az embernek ide oda kell járkálni segédkezni vendéget fogadni, a vendégek folyotn csak zabálnak stb
De amit a legjobban utálok az a locsolkodás. A barátnőm nyavalyog ha nem locsolom meg. sztem olyna ostoba dolog, utálok kiállni és verset mondani, kb egy 5 éves színvonala de én már 5 évesen is utáltam... aztán lefújom őket vmi bűzös löttyel és kapok egy hülye tojást ami semmire nem jó... pénzt nem szoktam kapni amúgy de az se hatna meg megkeresem magamnak jobb órabérrel :DDD
szóval smemi értelme ez is egy elavult marhaság, nem értem a lányoknak mi a jó benne....
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!