Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Csak én utálom itt fiú létemre...

Csak én utálom itt fiú létemre a húsvétot?

Figyelt kérdés

2013. márc. 30. 21:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

5ös,azt hiszem nekem szóltál.

Talán azért,mert apám minden ünnepen csontrészegre itta magát,és vert engem és az anyámat.Vagy mert soha sem volt pénzünk nagyon,nem hogy különlegességekre,kajára sem.

Mára már felnőtt vagyok egyébként.

2013. márc. 30. 21:34
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
Tehát apád egy lelki nyomorék volt és sikerült belőled is azt csinálnia és majd te is ezt csinálsz a gyerekedből, igazam van?
2013. márc. 30. 21:37
 13/28 anonim válasza:

nyugalom van, lehet aludni, ebből a szempontból nem zavar

nincs locsolkodás itthon, soha nem is volt

2013. márc. 30. 21:39
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem,valószínűleg nem ünneplem majd,csak majd ha egyszer lesz családom,örülök,hogy ők boldogok.

Ha akarják,ünnepeljünk,de attól még nem másért,hanem miattuk lesz megcsinálva.

2013. márc. 30. 21:39
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Korrekt
2013. márc. 30. 21:42
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig úgy megyek neki a húsvétnak, hogy nem szeretem, utálom, legyen már vége. Nem csinálok semmi extrát, finomakat eszünk (de azt ugye máskor is), kicsit kikapcsolódunk, pihenünk, feltöltődünk.

Aztán utólag mindig úgy érzem, hogy tök jó volt és örülök neki. És utólag mindig szeretem, mindig történik valami, ami nagyon pozitív élmény nekem, és lehet valami kis apróság is, de ha sokat ér, akkor nagyon széppé teszi az ünnepet.

Most viszont biztos, hogy nem lesz szép a húsvét és utólag sem fogom így érezni, mert minden megváltozott..

2013. márc. 30. 22:09
 17/28 anonim válasza:
100%

Én imádom... megyünk a rokonokhoz, húsleves finom kaják! :D

A locsolásból meg kinőttem...

2013. márc. 30. 22:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a húsvét már 6 éve nem ünnep.

Elmondom neked, hogy ez folyton a pénzköltésről szólt, tojás festés, oké hogy fiúként semmi közöm nem volt hozzá, akkor a korán kelés, öltönybe öltözni és eljárni jó pofizni a rokonokhoz, szomszédokhoz, locsolni, és nekem nem érte meg, mert nem kaptam túl sokat, oké mindenkinél volt tojás, meg pár szem sütemény, de pénzből sosem dőzsöltem igazán, igaz nem ez volt nekem a lényeg, de ezen kívül semmi nem jött, be meg valahogy untam is ezt.

Amikor a lány ismerőseimhez készültem, akkor állandóan rám vágták az ajtót, meg voltak kisebb gondom, és 6 éve mondtam azt hogy oké ebből elég volt, lesz@rom a hagyományokat, de én a húsvéti locsolásból nem kérek.

Igaz a környéken már szinte senki sem tartja, pontosan ezért, mert hogy csak pénzköltés, a locsolókat, kb letojják nagyban, sok emberre rávágják az ajtót, mivel kisvárosban lakok, itt egyáltalán nem tartják ezt. Beleuntam az egészbe, pontosan ezért, mert ez már nem ünnep, és szinte mindenhol ellaposodik. És mivel apámmal jártam még humorosabb locsolóverset sem mondhattam mert rögtön leharapta volna a fejem. Egyszerűen kész voltam ettől.

Tavaly csak a barátnőm kedvéért mentem át hozzájuk locsolni, persze akkor magamra dobtam egy inget, valami jól kinéző farmert és mentem oda, aztán ennyi volt. Idén már őt sem locsolom meg, helyette jó korán érte megyek autóval, aztán vagy jön ide, vagy ha olyan lesz az idő akkor elmegyünk valamerre.

Nálam már ez a húsvét hogy elmenni valahová, mert már unom hogy az utcán részeges öregemberek, esnek az árokba, meg hogy sokan úgy állnak hozzá mintha kivégzés lenne, hát hagyjuk.

2013. márc. 30. 22:45
 19/28 anonim ***** válasza:
Amióta láttam a bejárati ajtóm kukucskálóján keresztül,hogy az etnikum így akar gyors segélyhez jutni,azóta nálunk a fiúknak be kell jelentkezni! Kizárólag csak a saját családtagokat engedem be!
2013. márc. 31. 03:57
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Én sem szeretem. Megy a raszolga munka napokig /sütés-főzés/. A locsolókat évek óta nem engedem be a felesleges pacsuli illatokkal és ostoba versecskékkel. Szóval egyetértek veled!
2013. márc. 31. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!