Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Hogy készítitek elő festésre...

Hogy készítitek elő festésre a tojásokat hogy szép, erős színük legyen?

Figyelt kérdés
Minden évben nagyon haloványra sikerülnek. Szeretném tudni hogy mi a tuti recept. Mivel kell lemosni őket... Ti hogy csináljátok?
2013. márc. 29. 14:27
 1/1 anonim válasza:

Én tegnap készítettem a kislányommal hímes tojásokat és nagyon szépek , erős színűek lettek! 120.- ft ért vásároltam tojásfesték port. Egy tasakban 4 szín volt, piros, zöld, kék és sárga. Külön-külön kis tányérkákba feloldottam forró vízzel és ecetet meg egy pici olajat tettem bele. (az olajtól szép fényesek lettel a tojások. Ami a lényeg, fele annyi vízzel öntöttem fel a port mint ami írva volt a tájékoztatóba!!! Így intenzív , erős lett a festék. Mivel nem nagy lábasba készítettem, hanem egy kisebb mélyebb tányérkába, így csak kettesével fértek bele a tojások. De nagyon szépek lettek:)

Ha szeretnéd utánanézek a festék márkájának, ugyanis nem emlékszem rá. Ja , a tojásokat előtte alaposan megmostam és megfőztem, még melegen tettem a festékbe. Üdv.

2013. márc. 29. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!