Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ti vennétek ilyet?

Ti vennétek ilyet?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon megtetszett a kosárfonás és egy kissebb gyár indult be itthon :) Arra gondoltam milyen aranyos lenne ha a virágpiacról vennék pár ültetős virágot, és beleültetném majd mohával befedném és némi húsvéti/ tavaszi díszítéssel "fűszerezném" . Tavaj voltam tamfolyamon és megtanultam a hagyományörző tojásfaragást és a kalocsai minta festését. Gondoltam ezeket is beletenni egy fűszerű anyaggal bélelt kosárkába csibével, nyuszval...stb. Vagy csak ajtódíszeket, vagy koszorút, szóval valami virágosat, húsvétiasat :) egy koszorút, vagy ajtódíszt olyan 6-700 forintért, egy kosárkát 1500-2000 forintért adnék! Ti vennétek? 13 éves vagyok és anya szerint a gyerekektől - főleg ha ők készítik - szívesebben vesznek dolgokat! Szerintem még akár muffint is árulhatnék nyuszdíszítéssel! :) ti vennétek?

2013. márc. 16. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Anyudnak igaza van abban hogy gyerekektől szívesebben vásárolnak az emberek, főleg ha az adott gyerek is csinálta. De mivel ezek nem újdonságok és a boltokban is már elég olcsón hozzá lehet jutni pár száz forintért így sokan inkább mennek a külcsínre mint arra hogy ki csinálta. Minél szebb, minél olcsóbb annál kelendőbb lesz.

2000 forintért én személy szerint nem vennék kosárkát, mert a növényeket egy idő után ki kell venni belőle (vagy elpusztulnak) Sokan maguk csinálják otthon.

Muffint meg ne árulj idegeneknek. Csakis is barátoknak, rokonoknak. Ugyanis ha élelmiszerfélét árulsz idegeneknek, és csak 1 ember jelentse be, anyukád komoly büntetésre számíthat..

2013. márc. 16. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Ebbe nem gondoltam bele... De azért köszi! Megpróbálkozom egy pár kosárkával aztán ha veszik akkor viszek még ;)
2013. márc. 16. 19:29
 3/3 anonim válasza:
Ha jól sikerül és szép lesz akkor biztosan vesznek majd belőle! Sok sikert! :)
2013. márc. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!