8-as,elnézést,elgépeltem,de iszonyúan fel tud húzni,ha a pénztárcámban turkálnak,pláne ilyen stílusban.
2013. márc. 6. 15:24
12/21 anonim válasza:
Attól függ hány éves
2013. márc. 7. 20:12
13/21 attila969 válasza:
egy éles kanyart veszek............még elveszem a locsoló pénzét is:D
2013. márc. 7. 21:13
14/21 anonim válasza:
MI A BÚBÁNATÉRT KÉNE VENNI BARMIT IS???
Manapság nagyon tévedésben élnek az emberek..Az jelenti a szeretetet hogyköltjük a pénzt(ami nincs) fölösleges dolgokra? a karácsonyt már túlzásba vittük, rendben, de már a húsvétot is?
Szerintem a húsvét a következőről szól:
A kisfiúknak adunk csokitojást,nyulat a locsolkodásért, a kislányainkkal festegetünk tojásokat, díszítünk( ami a legnagyobb élmény!)És mit kap a gyerek? Azt hogy együtt van a család, sütünk valami finom sütit,miért kéne a boldogsághoz más? A reklámok vésik az agyunkba sajnos, hogy csak akkor lehetsz valaki, csak akkor lehetsz boldog , ha megveszed ezt meg azt a terméket...Mikor térünk már magunkhoz?
2013. márc. 8. 13:09
15/21 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem újkeletű dolog, 22 évvel ezelőtt is kaptam mindig csokit lányként.
Hozta a nyuszi...ugyanolyan mint a Mikulás, nem biciklit, nem nem tudom én mit, hanem csokit, gyümölcsöt(mint már írtam is egyszer)
Neked ismeretlen fogalom a tojásvadászat? a nagy kertben meg kel keresni a csokitojásokat, csokifigurákat... délután jöhet a tojásfestés, hétfőn pedig a locsolók.
Azért mert nálatok nem szokás, nem kell lehurrogni.
2013. márc. 8. 13:26
16/21 anonim válasza:
Ha locsol piros tojast, ha nem, semmit.
Vagy Husvetra "venni" KELL valamit?
Hmmmm
2013. márc. 8. 15:22
17/21 anonim válasza:
Senki nem mondta,hogy kell venni bármit is,de az ajándékozásnak ugyan olyan hagyománya van,mint a locsolásnak.Ha nem tetszik ne csináld,nem kötelező,de én nem vagyok sz@r ember,mert veszek a gyerekemnek egy csokinyuszit.
2013. márc. 8. 16:35
18/21 princessluna33 válasza:
én is kaptam ajándékot régen sok csokit meg édességet.
2013. márc. 9. 09:46
19/21 anonim válasza:
Édesség, de abból sem sok. A mai fogyasztói társadalom átka hogy először rabszolgaként igázunk a melóhelyünkön, majd robotokként vonulunk a multikba elszórni a pénzünket marhaságokra. Ha jót akarsz hosszútávon a gyerekednek, költs rá feleannyi pénzt mint eddig, és tölts vele kétszer annyi időt mind eddig. Természetesen nem a neki adott ételre gondolok hanem a sok tárgyra amivel boldogabbá akarjuk tenni és pótolni a hiányzó szeretetet, de ez téves út.
2013. márc. 9. 18:33
20/21 anonim válasza:
Nekem legalább annyira kedves emlékeim vannak a húsvétról, mint karácsonyról. Ajándékot persze mindig kaptunk, de nem drága holmit, inkább csak édességet, meg esetleg valami apróságot. Én is hasonlóan fogom csinálni, ha gyermekem születik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!