Nektek nem esett rosszul kislánykorotokban, hogy nem kaptok semmit Húsvétra?
Emlékszem annak idején mindig volt bennem egy kis szomorúság, hogy a fiúk jó néhány ezer forintot összeszednek egy reggeli locsolás maraton alkalmával és még egy csomó csokit is hozzá.
Ti hogy voltatok ezzel? :D
nem voltam szomorú, mert a csoki nyuszikat a két fiú tesóm mindig adott
Anyukámra haragudtam és a mai napig is haragszom, mert amit a két tesóm összegyűjtött pénzt azt ő mindig elszedte tőlük, így sajnáltam őket, hogy soha nem vehetettek azt amit szerettek volna
Öcsém még tanuló és talán anyum viselkedése miatt is van, hogy pénzelem őt titokban.
Engem azért egy kicsit zavart. A locsolásért sose voltam oda, nem szerettem, hogy boldog-boldogtalan becsenget, mondjuk ezt anyukám is beszűntette egy idő után, mert őt is zavarta. Falun biztos más, de egy lakótelepen felnőtt gyereknek ez nem akkora poén. Viszont öcsémet apukám mindig vitte a kolléganőihez locsolni, és őszintén szólva engem tényleg zavart, hogy ilyenkor teletömik a zsebét pénzzel, csupán azért, mert ő fiú, és elmond egy kétsoros verset 20 embernek egyesével.
Na mindegy, túléltem, de azért na :)
Nekem fiam van, lányom nincs, de nem csináltunk ebből rendszert, nem is akarom rászoktatni, hogy ilyenkor pénzt kell kapnia. Húsvétkor meglocsol engem, a nagymamákat, dédimamákat, keresztanyját, ennyi, ezért meg puszi jár :) Csokit úgyis hoz neki a nyuszi, sőt, minden rokon nyuszija hoz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!