Párom 15 éves unokahúgának mit vegyünk húsvétra? Csokin kívül (:
Olyan 10.000ft körüli összegig gondolkodhatok, mp3 lejátszója van, mást nem nagyon tudtam eddig kitalálni.
Valami nem teljesen haszontalan dolgot szeretnék (pl. nem plüssállat)
15 éves csajok, Ti minek örülnétek?
hát nem tudom a stílusát de én is 15 lány vagyok aminek én örülnék:
smink
parfüm
ruha
táska
cipő
vagy csak simán a pénz :'D
Hát én 15 évesen nem szerettem ezeket a Twilightos, meg fantasy-s dolgokat, szóval nem mindegyik kamasz ugyanolyan. Szerintem smink, parfüm, felső, CD, utalvány, ékszer, táska, kitűző. De nem tudjuk, hogy lányos lány-e, vagy fiús, játszik-e valamilyen hangszeren, milyen a zenei ízlése, szeret-e olvasni. Ezek alapján kell döntenetek.
17L
Ha szabad megjegyezni... ha nem is közeli rokon, akkor pláne nem kell ilyen nagy értékben dolgokat. Utána ugyan mindenhová meg lesztek hívva, mert ti lesztek a gazdag rokonok, akiket le lehet húzni...
Szerintem ha nem ismered nagyon, de körülbelülre be tudod lőni az ízlését, akkor vásárlási utalvány.
De amúgy húsvétra még közeli családban sem szokás az ajándékozás, szerintem valami minőségi, különlegesebb tojásdesszert bőven elég lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!