Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom 15 éves unokahúgának...

Párom 15 éves unokahúgának mit vegyünk húsvétra? Csokin kívül (:

Figyelt kérdés

Olyan 10.000ft körüli összegig gondolkodhatok, mp3 lejátszója van, mást nem nagyon tudtam eddig kitalálni.

Valami nem teljesen haszontalan dolgot szeretnék (pl. nem plüssállat)

15 éves csajok, Ti minek örülnétek?

2011. ápr. 8. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok túl földhözragadt, de az egész ismerettségi körömben a csokin kívül nem igen szokás ajándékokat adni húsvétra. Szóval én csokin kívül nem vinnék semmit 20/L
2011. ápr. 8. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
én nem szánnék rá ennyi pénzt. vegyél neki vmi felsőt 3-5 ezer ft értékben.vagy adj neki pénzt,és megmondhatod h nem tudtad h mit vegyél mert még nem igazán ismered,de szeretnéd ha változna eza közel jövöben
2011. ápr. 8. 19:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Maximum 10.000 Ft összegig gondoltam, nem vagyok sznob, csak örömet szeretnék szerezni.Szerintem egy fülbevalót fogunk venni meg esetleg egy sminkcuccot.
2011. ápr. 8. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
én sem értem, a kiscsaj fessen tojást és adja a locsolóknak, minek kéne neki húsvétra ajándékot venni? merrefelé szokás ez?
2011. ápr. 8. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Fülbevalóval meg sminkcuccal lehet a legjobban mellényúlni. Lehet, hogy nem fog neki tetszeni, vagy nem is illik hozzá.

Próbálj meg valami semleges ajándékot, pl. manikűrkészlet, habfürdő, újságelőfizetés...

2011. ápr. 8. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!