Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Mennyit eszik a család így...

Mennyit eszik a család így húsvétkor?

Figyelt kérdés
Nálunk előételnek zöldségleves is van minden nap (vasárnap,hétfő). Sonka, mustár, tojás, torma, krumpli. Harmadik fogás kalács, süti. Hatalmas z*bálások vannak. Nálatok?

2022. ápr. 17. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem ünnepeljük, így annyit főztünk mint egy átlag hétvégén.
2022. ápr. 17. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szokasos. Hiába van nagy tál ugyse tudok annyit enni.
2022. ápr. 18. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
Én ünnepekkor rendesen megrakom a szekeret, aztán évközben elfogyogat. Szóval eszek rendesen, de nem az a lényege
2022. ápr. 19. 00:12
 14/16 anonim válasza:
100%

2-es vagyok, amúgy olyan az egész másoknál is családi berögződésben, hogy mindenki összegyűl, hatalmas kaja-hegyek, aztán mivel nincs más program, eszik az ember már-már unalmában is?

Ha túrázni mennének az emberek, nem ennének annyit, nem gondoljátok?

Én tényleg nagy mértékkel eszek, aztán néha meg csak nap végén, ha elmélyedek valamiben, elég kusza. Mondjuk kirándulások közben is egy sütögetés belefér tűzrakóhelyen és akkor teletömöm magam, aztán 20km-t tovább a célig. :D

2022. ápr. 19. 00:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ünnepekkor általában sokat eszünk. Ha már hétköznap főzni sincs időnk egy jó étkezésre.
2022. ápr. 19. 23:05
 16/16 anonim válasza:
Ijhezünk.
2023. ápr. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!