Lányok/asszonyok ti mivel készültetek húsvétra?
Én csak 3 kalácsot sütöttem és most kicsit szégyellem magam, mert tudom hogy más nők sokkal többet készülnek ilyenkor, sütnek-főznek egész nap....
nem tudom én ma 10 -től sütöttem-főztem idáig, már elfáradtam mire mindent kitakarítottam, merthogy közben a konyha is kész lett , szép tiszta ragyog.
Csináltam ebédet, közben felraktam a sonkát is főzni, meg elkészítettem a kalácsokat.
Tegnap is egész nap vasaltam (elmaradtam vele a héten) aztán tanultam nyelvet, majd kreszt is kicsit , aztán tornáztam egyet, csináltam egy krumplipürét majd este 10 kor még nekiálltam egy kalácsot készíteni, ami éjfélkor lett kész...
tényleg szinte az egész napom úgymond hasznos dolgokkal telt, amíg a párom csak játszott szinte egész nap, mégis lúzernek érzem magam, mert tudom hogy anyós és sógornő biztos sokkal több mindennel készültek mára.
Más is érzi néha hogy ő kevés, és annak ellenére hogy látja a hétköznapokon hogy mennyivel többet tevékenykedik mint a párja, mégis kevésnek érzi magát?
Vagy én vagyok csak hülye, hogy elvárnám magamtól hogy 4 fajta sütit készítsek minimum, mert húsvét van?
Köszönöm utolsó. Már régóta gondolkozom ezen a pszichológuson, mert tényleg gond van már régóta az önértékelésemmel. Igazából idén már voltam 4* is szakembernél ( 2* egy sima pszihológusnál 2* családállításon) de az teljesen más téma miatt, és konkértan azt a témát egy kicsit sikerült is elengednem, viszont érzem , hogy folytatnom kellene és méghozzá az önértékelésem miatt.
Az első pszichológus viszont nagyon nem tetszett, mert meditálni kellett, meg elképzelni magam egy réten és olyan következtetéseket vont le, ami szerintem tökre hülyeség, no meg nem éreztem egyáltalán hogy tud nekem segíteni, viszont a családállításos hölgy módszere elképeztően intenzív volt. Szóval hát igen...kellene találnom egy megfelelő szakembert, az tény....
Semmivel.
A gyerekek majd összeszedik a tojásokat az udvaron aztán ennyi a húsvét.
(ma fonott kalácsot sütöttem, de nem a húsvét miatt, hanem mert szeretjük és gyakran csinálok)
Én második válaszoló vagyok tegnap tiramisut csináltam az el is fogyott ma lehet csinálok krumplis pogácsát.
Gyerekeinknek lesz csokitojás keresés azt kész.
2 éve húsvétkor még volt sonka főtt tojás,bableves is tiramisu is.gyerekeknek csoki tojás vadászat .tavaly már Csak csoki tojás keresés volt,idén annyi változott hogy ki diszitetük a lakást,volt tiramisu,ha lesz kedvem sütök pogácsát azt gyerekeknek lesz csokitojás keresés.
Elköltöztünk külföldre és corona miatt nincs annyi pénzünk.
Szókj le arról hogy ennyi ételt csinálj csak annyit csinálj mindig ami elfogy csinálj saját hagyományt magatoknak.
Senkinek nem kell megfelelned .
Főztem sonkát meg tojást :D
Ennyi, ma sütök valami villámgyorsat, aztán csá.
Sosem készülök ezerféle dologgal, hagyjál már.
Minek? Álljon a konyhában egész nap, akinek két anyja van (mondom ezt úgy, hogy szeretek sütni-főzni)
A nagyobb probléma, hogy egy lusta disznóval élsz együtt.
Az én párom is játszik szinte egész nap, de mellette szó nélkül megcsinálta a fürdőt, port törölt, és felporszívózott, mivel ő is itt lakik :D, és nem tart a cselédjének.
Ja, és napi egy-másfél órát elmegyünk sétálni délutánonként, meg kiülünk sörözni az erkélyre.
Neki a játék nem = azzal, hogy leszrja a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!