Idén megtartjátok a húsvétot? Ha igen hogy, ha nem mit csináltok helyette?
A számomra lényeges részeit tekintve ugyanúgy megtartottuk, mint máskor. A megelőző napokban próbáltam elcsöndesedni, figyelni arra, amiről nekem mint kereszténynek a húsvét szól. Ide kapcsolódó lelki olvasmányokat forgattam, kerültem a zajos, szétszórt, mindenbe belefolyó időtöltést. A nagypénteki böjtöt megtartottam, szentmiséket online néztem. Egyébként a családdal szűk körben, a szokásosnál csöndesebben telt a hétvége. A Feltámadás ünnepe után húsvéti sonka, kolbász és kocsonya volt a terítéken - a minden évben visszatérő kedvenc csemegéim :). Locsolkodás nem volt, csak Édesanyámnak.
(Örömmel látom, hogy akik nem vallásosak, azok közül is sokan otthon, vagy valami kirándulással a természetben, családjuk körében töltötték az időt. Az idei, csendesebb húsvét mindenkinek adott rá alkalmat, hogy a pörgéstől elszakadva, kicsit meghittebb körben lehessen mindenki a szeretteivel.)
20. vagyok.
Nem értem miért lettem egy szép, kerek 0-ra pontozva. Nem tudom mi haszontalant írtam... A kérdésre válaszoltam. Nem értem, hogy ezen az oldalon, miért trendi az olyan válaszokat lepontozni, amikkel nem ért egyet az illető vagy az adott ember szokásainktól eltér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!