Nyolcadik osztalyos gyereketeknek megtartjatok a ballagasat juniusban?
49fo???? Egy általános iskolai ballagasra ? Mint egy kos esküvő....
Nem tartanám meg
Hát, az étterem 99%, hogy egyébként sem fog fogadni titeket. 10 főnél több nem lehet zárt helyen, az éttermek pedig egyébként sem tartanak nyitva; csak elvitelre lehet rendelni mindenhol.
Az iskolák sem tartanak most ballagást. Vagy teljesen elmarad, vagy később lesz.
Beszéld meg az étteremmel, hogy nem lemondjátok, hanem eltoljátok augusztus végére, akkor nagyobb eséllyel nem bukod a foglalót.
(49 fő egy általános iskolai ballagásra, jézusom...)
Miert van kiakadva mindenki a 49 fon?
Pl nalunk is az a szokas, h a bovebb csaladban (unokatesok) Mindenkinek van 1 nagy ballagasa. En kb 15 eve ballagtam, es mar akkor 30+ ember volt a ballagasomon, azota meg ugye nott a csalad (az idosebb unokatesoknak gyerekeik vannak). Tehat a legutobbi es az az utolso ilyen buli (legfiatalabb unokateso ballagott), mar tobb, mint 50en voltunk. Na bumm. Mai napig emlekszem, hogy annyi viragot kaptam, hogy egyedul nem voltam kepes megtartani oket. Es a ballagopenzbol jott ossze az elso telefonom, az elso szovetkabatom stb. Mindenkinek jar egy ilyen nap szerintem.
Amugy a kerdezonek is valaszolva, en nem tartom valoszinunek, hogy az iskolaban meg lenne tartva a ballagas. Meg ha az etterem be is enged 49 fot, az iskola nem fog tudni beengedni tobb 100 fot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!