Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Fiúk! Ti mit csináltatok,...

Fiúk! Ti mit csináltatok, hogy vödrös locsolásnál ne fusson el az alany?

Figyelt kérdés

2020. okt. 5. 15:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Helyesírási szótára is “tellik”? 😀
2020. okt. 6. 06:34
 12/25 A kérdező kommentje:
Hogyne, Fideszes vagyok
2020. okt. 6. 06:39
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
LOL 😀
2020. okt. 6. 06:41
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Gyorsabban futok nála. Egy fiútól minimum elvárható, hogy egy vödör vízzel is gyorsabban fusson, mint egy lány! A lányok helyében szóba se állnék olyan nyámnyila legénnyel, aki egy vödör vízzel nem tud utolérni.
2020. okt. 7. 21:46
 15/25 gergelice16 ***** válasza:
28%

Mi azt szoktuk csinálni, hogy elbújunk, amíg valaki csaliként kiáll egy kölnivel. A vers után pedig leöntjük a lányt. Olyan is volt, hogy elfutott, de könnyen utolérhető volt + általában az első vödör víz után már feladják és nem menekülnek.

És csak hogy az egyik kommentelőre is reagálnak:

A locsolás pillanatában a lány nyílván nem érzi magát annyira jól, de utólag nagyon boldog, hogy ennyi fiú felkereste és törődött vele, hogy bőven megéri neki. Mikor kérdeztük erről a lányokat, csak minden huszadik mondta, hogy összességében nem örül a locsolásnak.

2020. okt. 10. 10:37
 16/25 Tejinashi válasza:
57%
15: Ha esetleg tüdőgyulladást kap tőle, akkor is örül neki? Egyszer láttam egy kisfilmet még anno valamikor az 50-es évekből, amikor a kútból frissen felhúzott vízzel locsolták nyakon a lányokat és ott bizony ketten kifeszítették a két kezét, hogy ne meneküljön el és vödörszám locsoltak. De at is mondták utána, hogy nagyon sok lány így kapott tüdőgyulladást, amibe jó néhányan bele is haltak. Szóval szerintem hagyni kéne ezt a dolgot, aminek kétes a kimenetele, mert nem tudni, mi történik utána.
2020. okt. 10. 11:14
 17/25 A kérdező kommentje:
Hagyd már azt a kva tüdőgyuszit. Ma már gyógyítható
2020. okt. 10. 13:03
 18/25 gergelice16 ***** válasza:
37%
Szoktunk vinni pokrócokat, meleg vízzel locsolunk, valamint locsolás után rögtön mennék átöltözni, szóval tüdőgyulladásról szó sincs.
2020. okt. 11. 00:58
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen, de azért a hideg víz jobb lenne
2020. okt. 11. 07:10
 20/25 anonim válasza:
48%

A vizzel locsolás szerintem, elég durva szórakozás. És ha a lányt lefogják, akkor esélye sincs elszaladni. Nem tudom, mit

lehet azon élvezni, hogy vizet zuditanak egy lefogott lányra. Az alacsony

szinten lévők akkor nevetnek, és élveznek igazán, ha valaki kárára tehetik azt. De felölem lehet locsolni bárhogy, nem akarok belesz...ni senki

kedvtelésébe.

2020. nov. 6. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!