BMW 320i Coupeval szemezgetek, 170 lovas 2.2-es az alany. Mazda 6 2.0 Dízelről váltanék. Szerintetek megérné váltani? Régóta tetszik az E46 formája. Drágább lehet a fenntartása? Nyílván a fogyasztással tisztában vagyok!
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 20:34
1/16 D. Brasco válasza:
A fogyasztas lesz a legkisebb gondod......
2/16 A kérdező kommentje:
Esetleg kitudnád fejteni egy kicsit, ha nem nagy kérés?
2020. szept. 15. 21:32
3/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem drága ezeknek a fenntartása, hegyekben áll a bontott cucc az apróságokból, a kopóval meg tele a bárdi és a unix...
Én személy szerint nem vennék 325-alatt semmit.
A rozsdára figyelj, ezek már benne vannak a korban, a kasztni legyen makulátlan, a többi olcsón megoldható.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Várok még egy két választ, hogy tudjak egy kicsit gondolkodni rajta. Egyébként azt gondolom a legrosszabbnak a váltásban, hogy a Mazda 2007-es 1. Gen, a BMW-ből pedig 2001-2003 között találtam számomra elérhető áron. Kb. 1.3 millióig.
2020. szept. 15. 22:27
5/16 anonim válasza:
Őszinte leszek: normális vállalható állapotú, rozsdamentes E46-ot szerintem ennyiért nem fogsz kapni. Ha hosszú távon gondolkozol akkor érdemesebb keresni egy tuti állapotú példányt.
Sárvédőív, csomagtérajtó, padlólemez, küszöb ezek elkezdenek rohadni onnantól kereshetsz egy lakatos és fényező havert...
6/16 anonim válasza:
E46-ot valóban nehezen fogsz találni hibamenteset, viszont ha sikerül (nem ennyiért fog) akkor viszonylag olcsó lesz a fenntartása, a sok bontott példány miatt. Bár amit újonnan kell venned, fékbetét, szűrő, stb nem a legolcsóbbak, de kibírható akinek ilyen autója van.
7/16 A kérdező kommentje:
Gondolom külföldről ne nézzek.. Köszönöm a válaszaitokat eddig! :)
2020. szept. 16. 11:53
8/16 anonim válasza:
De, külföldről is nézhetsz, sőt talán nagyobb eséllyel találsz jó állapotút. De ott sem lesz olcsó.
9/16 A kérdező kommentje:
Még egy olyan kérdéssel egészíteném ki a fő kérdésemet, hogy megérné-e váltani egy 2007-es Mazda 6 Dízel autóról?
2020. szept. 16. 13:18
10/16 anonim válasza:
Azt mi honann tudjuk, hogy neked mi éri meg? Ezt neked kell látnod.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!