Másnak se olyan már a húsvét se mint az előtt például gyerekként? 24/F
még a mostani jóval idősebb emberek is szebbnek élték meg amikor ők voltak idősek... mi történt hogy elmúlt a hangulata a szépsége?
ugyanez a karácsonnyal is..
valaki fejtse már meg miért lehet ez.
A tojásvadászatról valamikor 15 éves koromban mondtam le, mert akkor már "ciki" volt, de húszávesen meg már hiányzott. Azt nem bánom, hogy már ugyanazzal a parfümmel locsoltak végig minket összes lányokat a családban, nem mindenki az ezeréves kölnivízzel, ami csurgott lefelé az ember szemébe.
Egyébként én hat éve kiköltöztem külföldre, és a munkám miatt soha nem tudtam hazamenni Húsvétkor, hanem dolgoztam. Idén nem, de hát most meg nem lehet menni, szóvl igen, már nem olyan a Húsvét, mint húsz évvel ezelőtt.
A karácsonyt nem szeretem, ja, és akkor sem adnak szabadságot.
En sosem rajongtam a Húsvétert.
Nem igazan érdekelt az egesz, egyedul annyi nekem, hogy sok mas kaja van es kesz :D ugyebár a sonka. De ezen kivul sosem érdekelt.
Nekem is inkább kisgyermekkoromban volt igazán hangulata a húsvétnak (1980-as években - annak is az első felében.)
Számomra az 1990-es években kezdte elveszíteni a jelentőségét (rohanó idők jöttek, kapkodás, sietség, egymásra nem figyelés...)
GAZDASÁGI VÁLSÁG, ÉRTÉKTUDAT VESZTÉS, KIÜRESEDÉS - fiatalok munka nélkül, mert "nincs gyakorlat mögötte". Hogyan lenne szakmai "múltja" egy alig 18-20 éves pályakezdőnek?
Jó lenne, ha a koronavírus-járvány egy kicsikét átírná a magyar viselkedéskultúra történelmét - legalább egy picikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!