Gyermeknapra felnőtt gyerekeiteknek adtok valamit?
Figyelt kérdés
Ajándékot, bármit, vagy köszöntitek őket? Vagy csak míg gyerekek voltak?Ha igen, mit?2018. máj. 25. 21:15
11/21 A kérdező kommentje:
Telefonon írom,9-est véletlen elküldtem.
2018. máj. 26. 09:01
12/21 anonim válasza:
Gyerekkorban sem adtam semmit, maximum elmentünk fagyizni vagy ilyemsi.
13/21 anonim válasza:
Nem feltétlen válasz, de nekem azt mondta anyukám, hogy addig gyerekek vagyunk míg a szüleink élnek.
14/21 anonim válasza:
Mi külföldön élünk, itt nincs gyereknap, így én nem köszöntöm a gyerekemet, a Magyarorszagon elő anyámnak viszont mindig is fontos ünnep volt, én is, a gyerekem és a férjem is kapunk ilyenkor ajándékot. 43 eves vagyok
15/21 anonim válasza:
Amennyire emlékszem, gyerekként se kaptunk nagyon ajándékot, hanem elmentünk vidámparkba, állatkertbe, ilyen helyekre. Mióta felnőttünk, nincs ajándékozás, mint ahogy húsvétkor is csak egy csokinyulat vagy hasonlót kapunk/adunk. Párom anyja viszont a mai napig (30 felett vagyunk már) megajándékoz minket, és nem is csak valami jelképes aprósággal. Ez számomra nagyon fura (mondjuk tőle húsvétra is mikulásra is rendes ajándékot kapunk, ő meg könnyekig van hatódva egy csokinyuszitól, mondván, ilyenkor csak a gyerek kapnak ajándékot).
16/21 anonim válasza:
Nem , nálunk ez igazából, csak az "általános" végéig szokás.
17/21 anonim válasza:
Mindig adok a gyerekeimnek, unokáimnak, menyemnek, vejeimnek valamit gyereknapra (is), mert hozzám tartoznak.
18/21 anonim válasza:
Én anyámtól egy üveg sört kaptam. (jó, mondjuk jó sokáig kellett könyörögni érte, meg nem is volt gyereknap)
40/f
19/21 anonim válasza:
Nekem tavaly ért véget a "gyerekkorom". Azóta súlyos beteg az édesanyám (előtte is az volt, de tavaly fokozódtak a problémák.)
Ráadásul egy olyan párkapcsolatom van alakulóban, amiből elég nagy valószínűséggel végleges elköteleződés (akár házasság) is lehet...
Érdekes, hogy a párom mellett ÚJRA GYEREKNEK ÉRZEM MAGAM! (35 F.)
44 N
20/21 anonim válasza:
Nem. Hacsak nem lány akkor már nincs ilyen nap ami "róluk szól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!