Van itt egy kreatív ember?
Nekem elsőként a görög istennő felmez jutott eszembe. Egy fehér ujjatlan póló, hozzá fehér szoknya, esetleg rövid nadrág, a lényeg, hogy legyen valami. Aztán erre rá egy lepedő, amit a derekadnál megfogatsz.
Illetve maga a történelem. Régebbi újságcikkeket kivágnál, és valamilyen módon rögzítenéd az aznapi viseletedhez. Mondjuk lehetne minden kórból egy-egy kép rajtad, esetleg ha van a szüleidnek estleg 80-as évekből származó tárgya, ékszer...
Ha van valamilyen ronda "báliruhátok" otthon, akkor esetleg valami királynő, csúcsos süveggel, hogy ne nézz ki tavasz tündérnek, vagy így lehetsz Sissy :)
Egyiptomi fáraó, [link] egy nagyon nagy méretű póló, a fényes részt meg megoldod alufóliából, vagy valamilyen csillogós ruhából :)
Görög istennő, mondjuk a szépség istennője, valami egyszerű ruhából arany színű szalaggal.
Vagy egyszerűen beöltözöl például és te leszel Ady felesége, vagy Diana hercegnő egy szép kosztümben (najó, egyik sem szép :) )
Nem tudom mennyire fér bele az értékrendedbe, de hitler elég jellegzetes és könnyű ilyen szempontból.
Vagy a lila ruhás nő.
Gandhi, gyakorlatilag egy lepedőben járt, és egy kerek szemüvegben.
Teréz anya lepedő, csíkos terítő.
Vagy egy papírdobozra ráírod: A magyar köztársaság alkotmánya és belebújsz.
Vagy lehetsz te a papír, amire a Himnuszt stb-t írta, egy kartonpapírt a nyakadba akasztod, arra szépen fölírod a Himnuszt vagy békeszerződést vagy valami ilyesmit.
Nem tudom milyen stílust fér bele neked, mennyire vagy lányos lány, mi van otthon...?
Már délután 5 órakor is tudtad ezt.. Ma még kiírod a kérdés párszor?
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__farsang__6581507-nem-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!