Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Van itt egy kreatív ember?

Van itt egy kreatív ember?

Figyelt kérdés
Az előző percben tudtam meg, hogy szombaton este farsang lesz, a téma történelem/történelmi korok/személyek. Na most, 1. annyira vagyok kreatív, mint egy darab fa, 2. szombaton lesz csak időm elmenni valahova, ha kéne valami. Az egyetlen ötletem az volt, hogy visszautazok az időbe és levetkőztetek valakit, de ez ugye nem túl megvalósítható... 16L

2015. febr. 12. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Történelmi személyek? Nem túl egyszerű beöltözni egy természetes személynek. Legyél ősasszony.
2015. febr. 12. 20:40
 2/4 anonim válasza:
100%

Nekem elsőként a görög istennő felmez jutott eszembe. Egy fehér ujjatlan póló, hozzá fehér szoknya, esetleg rövid nadrág, a lényeg, hogy legyen valami. Aztán erre rá egy lepedő, amit a derekadnál megfogatsz.

Illetve maga a történelem. Régebbi újságcikkeket kivágnál, és valamilyen módon rögzítenéd az aznapi viseletedhez. Mondjuk lehetne minden kórból egy-egy kép rajtad, esetleg ha van a szüleidnek estleg 80-as évekből származó tárgya, ékszer...

2015. febr. 12. 20:55
 3/4 anonim válasza:
100%

Ha van valamilyen ronda "báliruhátok" otthon, akkor esetleg valami királynő, csúcsos süveggel, hogy ne nézz ki tavasz tündérnek, vagy így lehetsz Sissy :)

Egyiptomi fáraó, [link] egy nagyon nagy méretű póló, a fényes részt meg megoldod alufóliából, vagy valamilyen csillogós ruhából :)

Görög istennő, mondjuk a szépség istennője, valami egyszerű ruhából arany színű szalaggal.

Vagy egyszerűen beöltözöl például és te leszel Ady felesége, vagy Diana hercegnő egy szép kosztümben (najó, egyik sem szép :) )

Nem tudom mennyire fér bele az értékrendedbe, de hitler elég jellegzetes és könnyű ilyen szempontból.

Vagy a lila ruhás nő.

Gandhi, gyakorlatilag egy lepedőben járt, és egy kerek szemüvegben.

Teréz anya lepedő, csíkos terítő.

Vagy egy papírdobozra ráírod: A magyar köztársaság alkotmánya és belebújsz.

Vagy lehetsz te a papír, amire a Himnuszt stb-t írta, egy kartonpapírt a nyakadba akasztod, arra szépen fölírod a Himnuszt vagy békeszerződést vagy valami ilyesmit.

Nem tudom milyen stílust fér bele neked, mennyire vagy lányos lány, mi van otthon...?

2015. febr. 12. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Már délután 5 órakor is tudtad ezt.. Ma még kiírod a kérdés párszor?

http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__farsang__6581507-nem-..

2015. febr. 12. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!