Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Minek otozzek be farsangok? 12/L

Minek otozzek be farsangok? 12/L

Figyelt kérdés
12 eves lany vagyok, es nyakomon a farsang,nem tudom mi legyek! Sok ilyen kerdes van de unom keresgelni oket!Plss, valami otleteket! P.S : ne legyen Halloweenos mint pld: halal,feketeangyal es tul szokott es kicsis mint pld : hercegno,kiralyno,boszi stb. Elore is koszi!

2015. febr. 6. 16:06
1 2 3
 21/23 Yehudina ***** válasza:
Ha javasolhatok egy olyat, ami még nincs: öltözz fel menyasszony-vőlegénynek. Egyik feledet öltöztesd be fehér csipkeruhába, kis koszorúval a fejeden, kis smink, kezeden fehér kesztyű stb..., a másik feleden legyen egy sötét nadrág, egy sötét kabát ujja stb... Valaki biztos tud ebben segíteni.
2015. febr. 10. 06:51
 22/23 A kérdező kommentje:
Volegeny kizart :PP de menyaszony lehet :// ha elmegyek, koszia azert
2015. febr. 10. 16:27
 23/23 anonim válasza:

Egy csomag cukorka?1-ső voltam.egy szemetes zsákba raktam lufikat és ráírtam h. M&S

Süllyedő titanic?Az elkészítést nem tudom.

Rocker?Csak fekete cuccok.

Emos?Fehér arc fekete smink,kicsit durvább ruhák.

Ajándék?Felveszel magadra egy becsomagolt dobozt.

Barbie baba dobozban?(toom kicsit dedós.)Beöltözöl és kidíszítesz egy dobozt méretnek megfelelően.

Kleopátra?Arany türkiz cuccok meg kleos paróka és olyan egyiptomi smink

Tavasz hozó?(zöld pulcsi nadrág és egy csokor virág)

Félig kutya félig macska.kifested az arcod felét macskának de gondolom ismered.

Futó lány.csak olyan cucc kell.

Modell.Divatos cuccok

Virág árus.pár virág és civil is lehetsz.

Ha kell. Még valami ötlet vagy bármi akk.írj privibe.

Remélem segitettem.

Amanda

2016. febr. 20. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!