Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Mi volt a legjobb farsangi...

Miss Lady kérdése:

Mi volt a legjobb farsangi jelmezed eddig? Hány éves voltál akkor?

Figyelt kérdés

Hogy volt kivitelezve?

Én egyszer 12 évesen voltam szoptató anyuka, ki voltam szépen sminkelve és egy kendővel kötöttem magamra egy babát

tegnapelőtt 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem vitték túlzásba a farsangot, amikor én voltam iskolás.

Oviban virág árus lány voltam, de ott inkább az maradt meg, hogy mama, anyám, nagynénném közösen készítették a virágokat a kosaramba, meg hogy a dajkák "összevesztek" az egyetlen rózsaszín rózsán :)

Felnőtt fejjel voltam kétszer jelmezben, egyszer a legjobb barátnőmmel voltunk boszik, az ő sulijában, egyszer pedig ökomenikus farsangra keveredtünk hárman, és mi voltunk a hit-remény-szeretet :)

tegnapelőtt 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyer egy ovis farsangon napraforgónak öltöztem, a ruha fejnél lévő részét le kellett vennem mert nekimentem vele mindenkinek :)
tegnap 05:20
 3/3 anonim válasza:

Herobrine :D

Apám olyan jelmezt rittyentett, majd besz*rtam :D

tegnap 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!