33 éves nő vagyok és farsangra megyek. Valami ütős jelmezötlet? Halvány lövésem sincsen, viszont egy wellness hétvégét nyer a legjobb jelmez.
Figyelt kérdés
Ja, és olyan kéne, amit meg tudok könnyen csinálni, jövő hétvégére :(2014. jan. 29. 23:19
1/8 anonim válasza:
Egyszerűvel nem fogsz nyerni. Talán egy succubus?
Ha ügyes vagy, akkor biztos nagy siker lesz :)
2/8 anonim válasza:
kaszásnak és osztogass temetkezéses névjegykártyát. nem feltétlen kell valós céget hanem pl Kaszás temetkezés, kaszás katalin, budapest.
ez az én ötletem.
3/8 anonim válasza:
Bankrabló. Álarc, baseball ütő. Nagyot lehet ütni.
4/8 anonim válasza:
Zombi :D csinálj pár heget szemcerkával és kész + egy sima ruha / szakad hogy igazi zombi legyél ;)
5/8 anonim válasza:
Ördög! rövid fekete vagy piros szűk ruha, ördögszarv hajráfra(lehet kapni készen) egy farkinca, villás véggel, magassarkú cipő vagy csizma.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Király ötletek! SZuperek vagytok, köszi!
Azt hiszem a Kaszás nyert :) Remélem sikerül majd jól megcsinálnom. És a névjegykártyára is igyekszem kellőképpen kreatív ötlettel előállni :)
2014. jan. 31. 21:25
8/8 anonim válasza:
már nem aktuális de amugy egy tipikus férfi szakma heggesztö favágó ilyesmik, szexi nöként. Szexi autószerelö lány vagy szexi heggesztö lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!