Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » 14 éves lányoknak páros...

14 éves lányoknak páros jelmez ötlet?

Figyelt kérdés
febr. 2. 17:20
 1/9 Janaqks válasza:
87%

Valami konkrétum?

Vicces legyen?

Lehet gyerekmeséből?

Mind2-en lánynak akartok öltözni?

febr. 2. 17:34
 2/9 anonim válasza:
78%
Öltözzetek mondjuk boszorkánynak
febr. 2. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Ket vak eger, aranyos kiseger jelmez nagy fekete szemuveggel
febr. 2. 22:09
 4/9 A kérdező kommentje:

14 éves lányok párosan beöltöznének. Nem mesehősnek, abból már kinőttek. Iskolás nyolcadikos farsang, jelmezverseny. A vicces kategória az jó, azzal nyerhetnek. Találtam egy jót, az egyik szakadt ruha és elkent smink, no filter feliratú táblával a nyakában, a másik szép ruha, szép smink, filter felirattal. Ez tök jó, de nem akar egyik sem smink nélkül lenni....

Ördög-angyal párosításra gondoltak, de az nem poén sztem.

febr. 3. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

sztem meg legalább a farsangi jelmezüket hadd válasszák ki maguknak...

ma engedd meg nekik hogy kicsit úgy csináljanak, mint az egészséges szülőkkel rendelkező 14 évesek, aztán holnap folytathatod a belepofázást, és megnyerhet neked minden pitiáner kis baromságot amit te kikényszerítesz belőle.

febr. 3. 10:14
 6/9 Janaqks válasza:
40%

LehetnéTek:

-ellentétek(fekete-fehér például, vagy fekete-színes)

-férj&feleség(vicces kategória :D)

-kedvenc filmkarakterek

majd még írok ha eszembe jut :)

febr. 3. 15:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Ők kértek meg, hogy írjam ki gyk-be, de "belepofázok", meg "kényszerítem". Érdekes személyiség vagy 5-ös, de itt nagyon sok ilyen lelkületű ember van sajnos. Nem lehet kiírni úgy kérdést, hogy ne lenne ilyen rosszindulatú válasz.

Többieknek köszönöm az ötleteket!

febr. 4. 06:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az 5. vagyok, viszont mivel elég kevés információt írtál a kérdéshez, bárki bármit gondolhatott.

Könnyít ilyen esetben ha leírod milyen jellegű meséket/filmeket szeretnek, milyen könyveket olvasnak, általában mi az érdeklődési körük.

Érdemes ötletet meríteni olyan témákból, amik most köztük menők, meg amiket ismernek a többiek is.

Pl szerintem a Kiskedvencek titkos élete aranyos mese még felnőtteknek is, Shrek, Hogy neveld a sárkányod is jó lehet ha ezeket látták és tetszett nekik. Vagy az Addams family animált filmei is aranyosak és viccesek.

A régiek, pl Micimackó már lehet unalmas nekik.

Ha valami vagányabb jelmezt szeretnének akkor a Monster High is szóba jöhet.

De ha van kedvenc film/könyv akkor abból is a karakterek jó ötlet.

Vagy pl boszorkány és béka/cica, de ebből meg lehet már kinőttek.

Kalóz, Jancsi és Juliska, alien, fogkefe fogkrém ha már vicces, vagy valami ilyen a mindennapi életben sűrűn használt hülyeség is lehet, pl toast kenyér és a sütő hozzá.

Kifogytam az ötletekből, de én is írok még ha eszembe jutna más is.

febr. 4. 11:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
febr. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!