Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Motoros álarcos farsangi...

Motoros álarcos farsangi buliba minek lenne jó felöltözni ami jó is lenne és könnyen elkészíthetö, beszerezhetö?

Figyelt kérdés
Fiunak kellene aki huszonéves :D Bármi jöhet

#farsangiparty
2015. jan. 15. 18:14
 1/8 anonim válasza:
Öltözz mondjuk motorosnak....
2015. jan. 15. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:

motorosoknak álarcos?

szerintem bárminek.. a legegyszerűbb ha vesztek olyan motoros álarcot, ami koponyát mintáz, aztán kendő a fejre, motoros póló, farmer, lánc rá, stb.. halálfejes motorosként

2015. jan. 15. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

létezik olcsóbban is

2015. jan. 15. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Fekete nadrág, fekete ing nyakú póló, egy ilyen sapi: [link] és kész a rendőr. Lehet extrázni, ha mondjuk szerválsz bilincset meg egy játék pisztolyt.
2015. jan. 15. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Szellemlovasnak.
2015. jan. 15. 18:38
 6/8 anonim válasza:

Várjál, értelmezem. Motorosbanda társaságában tartandó álarcos-beöltözős farsangi buliról van szó, amire egy huszonéves fiú szeretne beöltözni. Nos, én 1 tojásfehérjét összekevertem kevés málnaszörppel, belemártogattam 1 réteg zsebkendőt, és azt az arcomra raktam majd megtépkedtem úgy, mintha a bőröm hámlana. Kicsi alapozó és fekete festék ide-oda, máris készen volt a maszk. Várni kell, amíg megszárad.

Itt van egy random link:

[link]

De ha beírod, hogy low-budget costumes, vagy hasonlók,a kkor egy rakatnyi oldalt dob ki. :)

Én ezeket csinálom meg idén a haveroknak:

https://www.youtube.com/watch?v=hIzr7xeh9GU

https://www.youtube.com/watch?v=7sLT39xCMFM

De ezekhez már kell alapanyag (folyékony latex alaphangon).

2015. jan. 15. 18:40
 7/8 nagyonhülye válasza:
Emosnak.Fekete cucc.a smink meg kijön akármelyik csaj készletéből
2015. jan. 15. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudod miről ismerni fel az őrült motorost?tele van a foga muslincával.Farsangra teljesen jó, párszem alma párnapig rohad lesz muslinca bőven.Ennél olcsobb könnyebb nincs:)))
2015. jan. 15. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!