Ti megtartjátok a Halloweent? Ha igen, akkor hol? Otthon vagy máshol?
Én rendszeresen megtartom, és az egyik kedvenc "ünnepem !
Ja, és nem csak amerikai szokás!!!
Én csak úgy tartom a Halloween-t, hogy tököt faragok, mert az nagyon tetszik nekem. Bulit még nem szerveztem, és máshol sem voltam, mert a beöltözés nekem macerás lenne (a jelmezt kitalálni, esetleg megalkotni + a smink).
Egyébként nem értem, hogy a többség miért jön mindig ezzel, hogy nálunk a temetőbe kell kimenni.
Képzeljétek el, hogy én 31-én tököt faragok, másnap meg kimegyek a temetőbe. A kettő nem fér meg egymás mellett? Mert nekem igen.
Nem kötelező Halloween-t tartani, de nem kötelező lemondani sem róla, ha valakinek tetszik ez az ünnep, még akkor sem, ha Amerikát majmolja vele.
Úgyhogy szerintem fogja vissza magát az, aki lenéz másokat amiatt, hogy Halloween-re készül. Mindenkinek a magánügye ez, ha valaki nem ünnepli, akkor nem ünnepli, de nem tök mindegy neki, hogy a másik mit csinál?
28/N
Igen. :) kiskorom óta nagyon szeretem itthon családon belül mindig faragunk tököt, csomó halloweenes dekoráció van, feldíszítjük a házat, csinálunk sütit és filmezünk egész nap :D
De ekkor van anyu születésnapja is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!