Halloween vs. Farsang: melyikre öltözöl be szívesebben / gyakrabban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 15:36
11/18 anonim válasza:
12-es te pontosan mit is akartál kifejezni? :D
12/18 anonim válasza:
Azt valaki mondja már el nekem, hogy miért jobb ha arra neveljük a gyereket, hogy szomorú legyen (június 4 meg 1 perc néma csend, stb.) mint arra, hogy örüljön, meg érezze jól magát, még ha nem is ősmagyar hagyomány az esemény. Egyébként kíváncsi lennék hogy aki ennyire elkötelezett a magyarsága iránt az csak Magyarországon gyártott elektronikai cikkeket vesz mondjuk? Vagy a karácsonyt sem tartja meg mert nem magyar ünnep?
13/18 anonim válasza:
Magyar vagyok: nekem csak Farsang van! Deni
14/18 anonim válasza:
én minden nap beöltözöm vasutas jelmezbe. szívesen.
de sirwalter is sokáig beöltözött, a legnagyobb örömmel. ;)
15/18 anonim válasza:
13-as: én a kérdésedre válaszoltam.
16/18 anonim válasza:
SirWalter: Van különbség népi hagyományok, történelmi események és vallás közt.
18/18 anonim válasza:
Megmondom őszintén, magyar szokás ide-magyar szokás oda: én a Halloween-t részesítem előnyben. A farsang is jó, de ott azért nem szívesen öltözöm be (nálunk a suliban nem szokás, vagyis már egy kicsit ciki), viszont Halloween-kor leszűküla kör a beöltözés terén, így könnyebb "nem ciki" jelmezt találni (főleg most, mikor "természetfeletti mánia" van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!