Egy évesek lettünk a párommal. Mit vegyek neki, hogyan ünnepeljünk?
Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 23:14
2/9 anonim válasza:
1 éve vagytok együtt, és még mindig nem ismered? Hiszen te vagy vele, neked kéne tudni, hogy minek örülne? Nem egy vadidegennek!
3/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Szerintem az sem mindegy, hogy 16 évesek vagytok-e vagy 45.
6/9 anonim válasza:
most mondta, hogy egyévesek! Akkor együtt kettő évesek. Vagy lehet, hogy félévesek és együtt lettek egy évesek. Mivel nem ismerünk, nem tudjuk, mit vegyetek és hogyan ünnepeljetek.
7/9 anonim válasza:
Menjetek sétálni, moziba, kávézni, stb. Ne legyetek már ilyen mulyák.
Nekünk emlékezetes egy éves fordulónk volt, mert konkrétan végigfstam a napot, így otthon ültünk és szenvedtem :(
8/9 anonim válasza:
Ezek a gyerekek olyan gyorsan felnőnek! Még csak 1 éves és máris használja az internetet és párkapcsolata is van.
9/9 anonim válasza:
Főzz egy finom vacsorát mire hazaér, asztal szépen megterítve, egy szál gyertya égjen, pezsgő behűtve. Örülni fog neki. Nem kell toronyóra lánccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!