Lukács Bernadett kérdése:
A párommal most lesz az évfordulónk és nem tudom mit vegyek neki. Kb évfordulóra várjuk az első gyermekünket és ez a legnagyobb ajándék, de egy "kisebbet" is szeretnék neki adni :-) ötletek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 22:39
1/3 dumph98 válasza:
welness hátvége vagy maszírotatás :) annak minden nő örül :)
3/3 anonim válasza:
Én láttam egy filmben hogy a csaj egy fotóalbumot adott a pasinak, amiben az összes randijuk és kalandjuk benne volt...
elgondolkoztam hogy milyen jó lenne ha lennének képeim az első 2-3 randiról is... dehát az ember nem fényképezi le az első randin a pasit. :D van egy nagyon ügyes kezű ismerősöm, gyönyörűen rajzol, elmondtam neki hogy kb hogy nézett ki a helyszín mi volt rajtunk az első randin, stb... és nagyon sokat szenvedett vele, de meg lett, utána állatkert, túra, nyaralások, színház.. ezekről már volt képem ezt "csak" lemásolta kézzel, vettem egy szép nagy albumot, és beleraktam,elmentünk abba a kávézóba ahol az első randink volt, és odaadtam neki. annyira meghatódott hogy rájött a hiszti roham :)))) nagyon nagyon örült neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!