Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Gyér ez az ötlet? Ki tudnátok...

Gyér ez az ötlet? Ki tudnátok egészíteni?

Figyelt kérdés
Első évfordukónk lesz, és mivel nem jutott semmi jobb az eszembe, a gravírozás témánal maradtam. Arra gondoltam, hogy egy inket szimbolizáló állatpárt (amit gyakran emlegetünk, hogy olyanok vagyunk) gravíroznék valahova. Na de hova? Nem gagyi? Úgy vélem, hogy valami közös kell évfordulóra, tehát nem egy pulcsi vagy ilyesmi. 20L vagyok, párom 27 F
2017. márc. 14. 15:20
 1/4 anonim válasza:
ez így gyér...inkánn vegyél 1 kis kokót neki
2017. márc. 14. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egy közös képeteket gravíroztatnád bele egy kis táblába az már nagyon nyerő ötlet lenne :)
2017. márc. 14. 16:56
 3/4 anonim válasza:

Nem ismerem a párodat, de mivel pasiból van, lehet, hogy ő egy közös mozinak örülne a legjobban, (esetleg az ő kedvence filmjei közül), és valami meglepinek mozi után, ami a kedvenc ételétől valami 18karikás meglepiig bármi lehet

De ha mindenáron ajándékozni akarsz, akkor azt add neki, ami legelőször eszedbe jutott, akármi is volt az. Az szól leginkább rólatok a szívedben. :)

Amúgy a gravírozást illetően sok helyen különböző alakú szintetikus formák belsejébe lézereznek bele bármilyen 3D-s képet, amit szeretnél. Nagyon szépek.

29 F

2017. márc. 14. 19:06
 4/4 vivi 2.0 válasza:
lehetne bögrére vagy a pulóver ötlet sem rossz
2017. márc. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!