Ajándék ötlet? A barátommal december 29. -én 1 évesek leszünk. Valaki tud ajánlani valami jó karácsonyi vagy fordulós ajándékot?
Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 19:46
1/13 anonim válasza:
1 évesek? És te màr tudsz írni???? :D durva!
Ajandekok: konyv, vmi hobbihoz kapcsolodo dolog, wellness hetvege, vmi csinos fehernemu neked es hozza egy jo vacsi, mozijegy, szinhaz, vmi kozos elmeny, igazabol segitene ha leirnad mennyi a keret?/ hany evesek vagytok?/ mi az erdeklodesetek?
2/13 anonim válasza:
Főzz neki egy jó vacsit, minőségi bor, közös filmezés.
3/13 A kérdező kommentje:
Kb 10.000 ft 15 ő 17 szeretjük a motorokat :)
2016. nov. 8. 19:59
4/13 anonim válasza:
Ja, azt hittem, idősebbek vagytok... akkor csak főzz egy vacsit és nézzetek egy filmet.
7/13 anonim válasza:
Egy fényképalbum az elmúlt évetek közös fényképeiből? :)
8/13 anonim válasza:
a fénykép album az tényleg nagyon jó.esetleg a ruhát tudnám ajánlani egy jó pulcsi az olyan gondoskodós mi fiúk szeretjük a gondoskodást:)
10/13 anonim válasza:
Mi január elsején leszünk 1 évesek és arra gondoltam, hogy beszerzek egy szexi fehérneműt, valamint veszek egy különlegesebb pezsgőt, már ki is néztem, 22 karátos aranypelyhek vannak benne, szerintem jobb itallal nem is koccinthatnánk ez alkalomból :) Én tárgyat nem szeretnék adni, illetve kapni sem. Szerintem egy évfordulónak nem ez a lényege, hanem hogy együtt legyünk boldogan, tényleg egy jó kis vacsi, koccintás, illetve szex ami kell erre a napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!