Nem tudom mit vegyek neki, szerintetek?
Figyelt kérdés
Lassan itt a karácsony, és utána nem sokkal az hogy,már egy éve együtt leszek a barátnőmmel.
És nem tudom igazából mi lenne neki a jó ajándék erre két eseményre.(Ha lehet kategorizálva pl.: ékszer..stb) Előre is köszönöm. :D
2016. dec. 13. 09:49
1/4 anonim válasza:
Ha szereted, akkor ezt nem a mi feladatunk lenne eldönteni.
Valami szerelmes dolgot.
Ha van a közeletekbe BUTLERS, ott ilyeneket találsz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem valami parfüm, vagy pl. ha van valami hobbija (pl. műkörömépítés) akkor azt, vagy valami olcsóbb ékszert (pl. ezüstgyűrű)
3/4 anonim válasza:
Egy nőnek olyan könnyű vásárolni komolyan miért vagytok ilyen beszűkültek a nők hordanak fülbevalót nyakláncot gyűrűt órát bokalánc karkötő ilyen kiegészítő olyan kis bizbasz parfüm ruha hajformázó vasak ha van valami hobbija akkor ahoz vagy ha kicsit többet rászánsz elviszed egy hétvégére valahova Ahjj legyetek már kreatívak sajnos az én párom is ilyen de ti férfiak 80%-ba ilyenek vagytok. Ha szeret a lány márpedig biztos szeret akkor bárminek örül legalábbis én igen 😅 sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!