Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit vegyek a páromnak karácson...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a páromnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Decemberben leszünk együtt 10 hónapja.

Tudom hogy nekem kellene tudnom hogy mit szeret,de nem tudom kitalálni, mindene megvan amit szeretett volna, most autóra gyűjt. Tényleg nem tudom, ha esetleg adnátok tanácsokat/ ötleteket hogy mivel lepjen meg azt nagyon-nagyon megköszönném. 15/L

Ő 21

2016. nov. 5. 22:31
 1/2 anonim válasza:
Olyat vegyél amire nincs szüksége, de mosolyogna tőle. Amit gyakran láthat és emlékezteti rád. (Egyik leggyakoribb ilyen a bögre, de biztos kreatívabb vagy ennél)
2016. nov. 5. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ajàndèkot:-)

15 èves egy 21 èvessel?

Hovà tart ez a vilàg?

2016. nov. 6. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!