Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alulról súrolom a 16 (/L). életévemet. Hogyan vegyek síkosítót?
Még csak a pettinget is most kezdtük a barátommal és hát odalent egy kicsit nagyon száraz, szerintem egyiptom sivatagjai nedvesebbek és így nem túl kellemes. De csak nem állíthatok be egy boltba cukin hogy "jónapot csak egy síkosító lesz"
Hogy oldjam ezt meg?
Veszel vazelint, azt nemcsak sex shopba lehet kapni.
De zsírt is használhattok.
Bemész egy boltba és veszel.
A gumit is odaadják.
Hmm most nem azért de egy 16 éves lányt nem bír benedvesíteni?:D Nem mondom, hogy az olyan mint elvenni egy gyerektől a nyalókát... sokkal inkább olyan mint rohamosztagosnak mellélőni 20 méterről. :D A világon semmi sem biztos.. kivéve az, hogy egy rohamosztagos nem talál el.
Szvsz nem a síkosító megvételével van a probléma, bemész és veszel egyet nem nagy kaland. Bár szerintem jobban járnál ha betanítanád a fiúd olcsóbb is meg nem is kell boltba menni.
24F
Kérdező, nem kellene egy tapasztalt férfi neked? Végig tudom csinálni a Tyrian 2000-t úgy hogy az összes titkos pályát megtalálom és egyszer se halok meg! :$ hát nem vagyok főnyeremény? :DDDDDD
Nagyon nevetek :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!