Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Holgyek! Megfelelo ez a...

Holgyek! Megfelelo ez a meglepetes a hazassagi evfordulonkra?

Figyelt kérdés

Sajnos iden nem fer bele az ettermi vacsora, vagy egyeb koltsegesebb programm, vagy ajandek pedig legszivesebben elvinnel a felesegem egy wellnesbe, mert nagyon megerdemelne a kenyeztetest. Arra gondoltam, hog egy szerenyebb osszegbol a kovetkezoket tudnam kihozni: egy szep csokor voros rozsa, illetve a kedvenc edessegebol egy dobozzal, bevasarolok, es mivel mostanaban rakpatam a fozesre, etterem helyett keszitek en valami finom vacsorat. Csinalnek egy forro furdot, gyertyakkal, sok habbal, majd megmassziroznam en magam. Az anyosom jo otletnek tartja es felajanlotta, hogy vigyaz a kislanyunkra. Mit szoltok? Esetleg van valami plusz otlete valakinek?

Elore is koszonom a valaszokat. Szep napot.

2015. ápr. 19. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Tökéletes! 21/f. :D :D
2015. ápr. 19. 16:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tul gyakori. Sajnos ritkan fordul elo, hogy hosszabb idig kettesben vagyunk.
2015. ápr. 19. 17:06
 13/18 anonim válasza:
63%
tökéletes, nem az elköltött pénz számít hanem a szándék, a bele fektetett idő.. egy saját kezűleg készített ajándék pedig sokkal szebb, örülni fog a vacsorának, olaj helyet tökéletes a testápoló is
2015. ápr. 19. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon aranyos ötlet! :) Biztos értékelni fogja az együtt töltött időt :)
2015. ápr. 19. 17:29
 15/18 anonim válasza:
100%
Ez nagyon szuper! Tökéletes lesz :-)
2015. ápr. 19. 17:30
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Aranyos ötlet, de azért vehetnél neki valamit, pár ezer forintod biztosan van, én pl. mindig nagyon örülök egy egyszerűbb ékszernek, bizsunak, ezüst pl. nem drága. Az is igaz, hogy nálunk a masszázs mindennapos.
2015. ápr. 19. 18:10
 17/18 anonim válasza:
100%
Szuper ötlet én biztos, hogy örülnék ilyen meglepetésnek! :)
2015. ápr. 19. 18:12
 18/18 anonim válasza:
51%

nemáááá, a virág természetesen vörösrózsa csokor, a masszázsolaj pedig nem babatestápoló. Itt most nem az ócóság és a praktikum a lényeg. A testápoló egészen másképpen működik, mint a masszázsolaj!

Amint írtad, a gyertyákról se felejtkezz el, és a zenéről se. És amit a legnehezebb megcsinálni, a spontaneitás. Mindezt úgy tenni, hogy a ne látszon rajta a "görcsös igyekezet". Kívánom, hogy sikerüljön.

2015. ápr. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!