Szerintetek örülni fognak neki?
Figyelt kérdés
Lassan közeleg szüleim évfordulója,így gondoltam meglepem őket valami komolyabb ajándékkal.Vettem nekik egy fűnyírótraktort,beálltam vele a parkolóba és úgy terveztem,hogy a nagy napon,majd levezetem őket oda és megmutatom nekik (felvinni azért nehéz lenne).Viszont az elmúlt napokban elkezdtem kételkedni,hogy valóban jó döntés volt-e és hogy tetszeni fog-e nekik egyáltalán.Meg amúgyis fura,nap mint nap látják ott a parkolóban és még nem is tudják,hogy én vettem nekik.Szerintetek jó lesz nekik ez,vagy cseréljem ki valami másra?2013. okt. 4. 21:47
1/8 anonim válasza:
Igen!
Cseréld ki egy felhúzható tökgyalura.
2/8 anonim válasza:
Nemtudom, de hasznos, mert csak ráülnek, nem kell tologatni a fűnyírót. Jó drága ajándék.
3/8 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, én speciel örülnék neki, jó móka lehet egy ilyen :)
Már ha van hozzá kertjük, persze, mert ha panelban laknak, akkor annyira nem jó ajándék ;) Nekem van kertem, de elég meredek és tele van fával és lépcsővel, na oda se lenne jó. De egy nagy sík placcon szívesen használnék ilyesmit.
4/8 anonim válasza:
Van kertjük? Ha igen, miért a parkolóban áll a fűnyíró?
5/8 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert meglepetés lesz ! Szerintem örülni fognak neki. :)
6/8 gungasam válasza:
Emeleten laktok? Akkor vetőmagokat is vehettél volna sokkal könnyebb felvinni és kis helyen elfér, amellett, hogy nem is környezet szennyező. Az a nyavalyás traktor biztosan hangos lesz és büdös,a fél környék átkozni fogja az ötletszerzőt...
7/8 anonim válasza:
Ajándéknak biztos szép és drága, de nem hiszem, hogy házassági évfordulóra való. Szerintem ilyen alkalomra egy szépen megcsinált családi fotóalbum inkább megfelelő lenne, különösen, ha telerakod fotókkal, emlékekkel.
8/8 anonim válasza:
Mo-on laktok, kérdező? Akkor ne sokáig tartsd a parkolóban, mert valaki elköti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!