Ennek is örülni fognak karácsonykor?
Szia!
Szerintem ne gyöngyfigurát csinálj,hanem gyöngyből készíts karácsonyfadíszt. Nem túl bonyolult (pl. egy csillag),és feltudják tenni a fára. Ha szétnézel a neten biztos találsz valami ilyesmit. Én unokahugomtól kaptam ilyet mikor 10 éves volt (ennek már 6 éve),és a mai napig felteszem a fára jól látható helyre.
igen,töbször is csináltam már,lehet hogy akkor inkább olyat fogok. meg csináltam még papírból csillagokat,szívet:
http://www.youtube.com/watch?v=5SegnxVTkds
Én tavaly karácsonyra sógyurmából készült pici karácsonyfa díszeket készítettem.(Angyalkát,Hóembert,Karácsonyfát). Mindenkinek 1-1et készítettem mindegyikből és egy vattával kibélelt papírdobozban szépen becsomagolva adtam oda, nagyszüleimnek,nagynéniméknek és szüleimnek stb. Mindenki teljesen oda volt érte! :) Ha gondolod, előkeresem a kis diszeket és privibe elküldöm a képeket.:) Tavaly is fenn lógott a fán és idén sem lesz ez másképp!!
Idén én mézeskalács figurákat szeretnék készítgetni, szépen diszitve(akár nevet ráírni vagy valami személyeset.:)
17/L
10.52:
Ez jó ötlet,én még csak modellmasszával dolgoztam,de az nem annyira jött be,meg mindig kiszárad... Ha jól tudom akkor a sógyurmát azt házilag kell elkészíteni,nem? Lehet,hogy megpróbálom. Ja,és várom a képeket..!! ;)
A képeket igyekszem elküldeni a héten még meglesz ;)
A sógyurmát házilag kell igen..interneten néztem hozzá "receptet" Én radiátoron kb. egy hétig szárítgattam a kis figuráimat aztán kifestettem őket sima temperával :) A süthető gyurmát még nem próbáltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!