Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » 1 éves évfordulóra rossz...

1 éves évfordulóra rossz ötlet? Nagyon olcsónak néz ki?

Figyelt kérdés

Barátommal augusztusban leszünk 1 évesek. Arra gondoltam, hogy veszek egy ilyen karkötőt ( [link] és az acéltáblába belegravíroztatom, hogy Szerelemből.

Szerintetek hülyén mutatna? Esetleg valakinek valami hasonló ötlet?:)

2013. júl. 5. 09:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
33%
Azért egy fiúnak nem épp egy karkötöt kéne venni, föleg nem évfordulóra.Én tortát sütöttem és megleptem még egy romantikus vacsorával (gyertyákat gyújtottam, ilyenek ;), az utána következö dolgok pedig töletek függ.Ha szeretnél venni neki valamit, még a közös póló is jobb, pl: She's my girlfriend, I love my girlfriend és a te esetedbe pedig boyfriend.
2013. júl. 20. 06:54
 12/13 anonim válasza:
52%
Azért egy fiúnak nem épp egy karkötöt kéne venni, föleg nem évfordulóra.Én tortát sütöttem és megleptem még egy romantikus vacsorával (gyertyákat gyújtottam, ilyenek ;), az utána következö dolgok pedig töletek függ.Ha szeretnél venni neki valamit, még a közös póló is jobb, pl: She's my girlfriend, I love my girlfriend és a te esetedbe pedig boyfriend.Karkötöröl azért beszéltelek le (bocsi), mert fiúk annyira nem hordanak ékszert, a tiéd ezek szerint igen, de ez mégis csak az évfordulótok, ami különlegesebb :) .
2013. júl. 20. 06:55
 13/13 anonim válasza:

Ha már mindenképpen karkötőt szeretnél neki venni akkor vegyél neki egy bőr karkötőt .Kiválogattam néhányat ,szerintem ezek k**va jól néznek ki .

[link]

2013. júl. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!