Szerintetek milenne a megfelelő ajándék 1 évre a barátnőmnek? Valami kiruccanásra gondoltam, de valami más?
mennyi idősek vagytok?
Mi vacsizni voltunk (csók ellenében beváltható vacsorakupont készített, plusz egy saját verset írt, amit így 4 évvel később sem tudok fejből, bármennyire szégyelem is)
22 éves voltam ekkor
Szerintem semmi baj a kiruccanással - ha a szüleivel lebeszéled előtte persze, hogy elengedik :)
Ha nem, akkor esetleg egy vacsora egy jobb helyen. Bár ha mondjuk te már külön élsz mondjuk, és áthívod magadhoz és megfőzöd neki a kedvencét, attól tuti elájul.
Egyébiránt elfogadható árkategóriájú ékszer (értsd: nem gyémántygűrű:D), vagy bármi, amit kedvel...
A nők általában szeretik a szentimentális ajándékokat, tehát közös fotó, album, fényképes párna/bögre/akármi is jó általában (mondjuk nekem ez túl megszokott).
VIrágot, bonbont ne feledd, és ennyi :)
Virág, és esetleg egy fényképalbum a közös képeitekkel :) Attól sírvafakad örömében ;)
És este egy vacsora.
Ha egyébként is rendesen bánsz vele, ez a lány nem fog megcsalni <3
Én az egyéves fordulónkra elvittem Párizsba a páromat :) De úgy, hogy nem tudta, hova megyünk ;)
A repülőtéren tudta csak meg. Három éjszakát voltunk kint, szuper ajándék volt :) Igaz, mi 33 és 34 évesek vagyunk már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!