Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Házassági évfordulóra ötletek?

Házassági évfordulóra ötletek?

Figyelt kérdés

Tudom, nem igazán idevág a téma, de azért írtam ide, mert talán ebbe a kategóriába jobban ráláttok erre a dologra, mivel tudjátok, hogy milyen az mikor a gyerek korlátokat szab.

Tehát, van egy pici babám (időhöz vagyok kötve és szoptatok), meg egy nagy 6 és fél évesem.

Most leszünk 7 éves házasok, és meglepném valamivel. Ami nem jöhet szóba: utazás, főzés (mivel minden nap főzök, így ebbe semmi pláne nem lenne), fényképalbum ( nem az a típus, aki ezt értékelné, másrészt, idő híján), alkohol (szoptatok). Szóval valami gyors, ötletes, olcsó dolog kellene. Kérlek segítsetek!

2012. nov. 26. 11:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy beleszólok, de gondolom, a kérdező nem akarja egy nyakkendővel elintézni az évfordulót, hanem valami közös élménnyel szeretne ünnepelni.
2012. nov. 26. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért került át ide, mert ide valo. Te ismered a ferjed, te tudod minek örülne. Alkohol fogyasztás-egy pohár simán belefér. Előmenetel itthonról- 3 órát kibír a pici is egy nagy szülővel.
2012. nov. 26. 11:34
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! De nem véletlen írtam azt, hogy elmenni nem tudunk itthonról.

Meg nem is az a romantikus "fajta". Szóval elég nehéz. Ezért is gondoltam, hátha valakinek van valami remek ötlete. Meg ez nem egy szülinap, hogy tessék, itt az ajándék. Ez kettőnkről szól. És bájtáncot se fogok lejteni. Az egy bimbódzó kapcsolatban oké.

2012. nov. 26. 11:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor marad a főzés. Csinálj valami kulonlegesebbet neki, Süsü vagy vegyél valami süteményt. Egy pohár pezsgőt simán megihatsz, de vehetsz magadnak éppen kölyök pezsgőt is.
2012. nov. 26. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

9. vagyok, pont azt írtam, hogy a táncikálást én is hülyeségnek tartom :) De amit írtam, azt pl. el tudom képzelni fektetés után: szól halkan a zene, akár illatos gyertyafénynél, és finom tortát eszegetünk :))

Persze különbözünk, lehet, hogy nektek ez pont nem jön be.

2012. nov. 26. 11:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi nem ünnepelünk nagy-nagy csinnadrattával. Ajándékot nem veszünk a másiknak, mert ez szerintünk nem erről szól. Általában behűtöm a kedvenc pezsgőnket (esetetekben lehet kölyökpezsgő most) megfőzöm a kedvenc különleges vacsoránkat és készítek egy tortát annyi gyertyával amennyi évesek vagyunk. Ennyi, nem csinálunk belőle nagy ügyet :)

Ja, a férjem szokott kapni ilyenkor valami idézetes képeslapot email-ben :)

Idén ezt kapta: [link]

2012. nov. 26. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!