Házassági évfordulóra ötletek?
Tudom, nem igazán idevág a téma, de azért írtam ide, mert talán ebbe a kategóriába jobban ráláttok erre a dologra, mivel tudjátok, hogy milyen az mikor a gyerek korlátokat szab.
Tehát, van egy pici babám (időhöz vagyok kötve és szoptatok), meg egy nagy 6 és fél évesem.
Most leszünk 7 éves házasok, és meglepném valamivel. Ami nem jöhet szóba: utazás, főzés (mivel minden nap főzök, így ebbe semmi pláne nem lenne), fényképalbum ( nem az a típus, aki ezt értékelné, másrészt, idő híján), alkohol (szoptatok). Szóval valami gyors, ötletes, olcsó dolog kellene. Kérlek segítsetek!
Kedves 2!
Ezt most komolyan kérdezted?
Nincs valaki aki egy estét bevállaljon egy színház vagy mozi erejéig? Mennyire pici a pici? Nem fogadna el egy étkezést cumisüvegből?
Az biztos, hogy a férjedet lenyűgöznéd vele.
1. vagyok, Hm, sajnálom. Ami még eszembe jut: ha van kedvenc zenétek, akkor hanglemez, különlegesebb cukrászsüti (amit este elmajszolhattok a zenét hallgatva :D).
/Bocs, nem vagyok valami fantáziadús, de nem akarok olyat sem írni, hogy szexi fehérneműben lejts csábtáncot, mert egyrészt ez is fantáziátlan, másrészt pici baba mellett nehezne kivitelezhető, harmadrészt az ilyen tanácsoktól a falra tudnék mászni :))) /
Igazából, nem is értem, hogy miért ide került a kérdésem, nem ebbe a kategóriába szántam, hanem oda, ahol gyerekes anyukák vannak. Magától átrakta! :/
Szóval úgy kapcsolódik a gyerek ide, hogy bizonyos dolgok nem jöhetnek szóba mellettük, úgy, mint alkohol fogyasztás, elmenetel itthonról, buli, a gyerekeket időbe fektetni, fürdetni, a kicsit szoptatni, este csendbe lenni. Így már érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!