Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » A párom eddig minden évben...

A párom eddig minden évben elfelejtette az évfordulónkat, de nem akarja, hogy én szervezzem meg, mit csináljak?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, eddig minden évben elfelejtette az évfordulónkat (én ezért nem szoktam nagyon durcizni, mert a saját szülinapját is elfelejti). Tavaly, mert gondoltam az 5. azért mégis különleges, megkérdeztem, mi lenne, ha én szerveznék valamit kettőnknek, azt mondta, ne mert az neki rossz lenne, gondoltam akkor majd ő, de akkor is elfelejtette. Idén én szeretnék valamit, de már előre félek:((

Utazni nem akar, ha alkoholt veszek, akkor annak soha nem volt még eddig ünnepi hangulata. Neki semmi programhoz nincs kedve. Saját konyhánk, ebédlőasztalunk, fürdőkádunk nincs, mert kollégiumban lakunk:(((

Nem szeretném hagyni az egészet, mert nekem azért ez fontos lenne, de nem akarok csalódni sem:(

Van valami ötletetek?

Esetleg tudtok Budapesten, vagy nagyon közel Budapesthez olyan nem túl drága panziót, ahol lenne fürdőkád esetleg egy asztal, ahol szépen meg lehet teríteni és egy éjszakára ki lehet bérelni?

2012. okt. 13. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én is írtam, hogy ez szerintem nem normális, de sehol nem említettem, hogy hagyja el a párját a kérdező, szóval nem értem a kötekedő illető itt kiről beszél, mert ahogy olvastam, senki nem mondott ilyet. Szimplán idegesítene minket és szerintem ez a természetes. Nyilván a kérdezőt is idegesíti, ezért született meg a kérdés.
2012. okt. 13. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván ti beleláttok az életébe és biztos hidegen hagyja a kérdező párját minden közös dolog, nem rossz memória hanem szimplán beleszarik 6 éve a közös dolgokba. Ítélni könnyű ha még nem voltatok így működő ember mellett.
2012. okt. 13. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
És igen, a válaszaitok sugallják az elhagyást, mert ugyan már melyik normális ember akar olyan férfi mellett élni aki momentán leszarja a "fontos" napokat....
2012. okt. 13. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem látunk bele, okoska, csak épp annyira, mint amennyire a kérdező leírja. Eléggé látszik, mennyire el van keseredve és töri magát, miközben a párját hidegen hagyja. Ezen kívül mit kéne még látnunk? Talán ünnepnapundoritisze van a párjának?
2012. okt. 13. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!