Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » 1975.-ös születésűek! Mit...

1975.-ös születésűek! Mit gondoltok, milyen érzés lesz majd betölteni az 50.-dik életéveteket az idén? Vagy már meg is történt az évforduló?

Figyelt kérdés

#kerek évforduló #elért eredmények az életben
jan. 19. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Furcsa
jan. 19. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Mennyiben érzed furcsának? Tudnál rá szavakat találni?

Melyik nemhez tartozol? Betöltötted már, vagy majd fogod?

jan. 19. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Jelen! Én a napokban betöltöttem. Egy kicsit szíven ütött, hogy ez már az 50. születésnapom volt, de valójában semmi különös. Megünnepeltük, aztán az élet megy tovább.
jan. 19. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon durva lesz, de egy ideje már tagadom a koromat. Ettől függetlenül is nagyon rossz lesz, illetve már most is az. Mert nem érzem magam annyinak, és remélem nem is nézek ki 50-nek. Inkább nem is gondolok be hogy ideális esetben is mennyi lehet "csak"hátra😄
jan. 19. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Utóbbi voltam, nemsokára Február 1-én töltöm be, és férfi vagyok.
jan. 19. 23:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok a születésnaposoknak! :)

Én tavaly töltöttem be tavasszal (nő vagyok.) A gyász volt a meghatározó - nem sokkal előtte halt meg az az utolsó hozzátartozóm, aki szinte születésemtől fogva nevelt.

Nem is volt nagy életkedvem és nem engedtem, hogy távolabbi családtagok keressenek (érdemtelenség miatt) az egy barátomon kívül. Szép csendes ünneplés volt, nem igazán akartam felhajtást. Nem vagyok ilyen típus.

jan. 20. 06:45
 7/7 anonim ***** válasza:
én már a 65 öt szeretném betölteni,és elmenni a fenébe nyugdíjba!
febr. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!